inspiration

Sort by

Art Journal: Imagination

Een mooi art journal pagina gemaakt met Stencils van Josephiena's Design, Distress ink, en stempels van Gummiapan. Voor een volledig overzicht van gebruikte producten, scrol naar beneden. Als je naar beneden scrolt en klik op product description vind je daar een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt.

Art journal: in the summer

Een mooi art journal pagina waarbij ik stempels van Gummiapan heb gecombineerd met Idea-Ology producten van Tim Holtz. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Lady Vagabond

Een art journal pagina gemaakt in een groot art journal met het mooie rice paper van Stamperia. Scrol naar beneden voor een overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Lennart met vlinder

Een vrolijke voorjaars art journal pagina met een twist. De paars/blauwe kleur van Shaded Lilac geeft de pagina een fris en vrolijk gevoel, door de combinatie met Antique linen en Brushed Corduroy straalt de pagina ook warmte uit vind ik. Het monstertje Lennart die een vlinder wil vangen geeft een twist aan de pagina, welke mag je zelf bepalen. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Art Journal: Libelle 's

Heerlijk langs de waterkant met deze 2 libelle's . Deze libelle stempel van Gummiapan heb ik gecombineerd met onder andere de waterlelie stencil van Josephiena's Design. Het geheel is met distress inkt gemaakt. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Nest met Hyacinten

Deze voorjaar art journal pagina is gemaakt met stansen en stempels van Gummiapan, Distress ink en oxide. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art Journal: Sir Vagabond

Een voorbeeld van een art journal pagina gemaakt met Distress Oxide en stempels/stenicls van Stamperia. Voor een volledig overzicht van gebruikte producten scrol naar beneden.

Art journal: Steampunk Journey

In een grote (A4) art journal gemaakte steampunk pagina. De pagina is gemaakt met ricepaper, stencils en stempels van Stamperia. Maar ook gesso van Ranger, verf en reliƫf past van Cadence. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Tea-rrific friend

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte producten.

Art Journal: Vagabond Cat

Deze steampunk art journal is gemaakt met producten van Stamperia en verfen/pasta's van Cadence. Voor een volledig overzicht van gebruikte producten scrol naar beneden.

Art journal: What you don't...

Toen ik de goudvis stempel van Gummiapan zag, was ik verkocht. Door zijn grote is hij heel geschikt voor art journaling. Voor bij de goudvis (en de Libelle) heb ik de waterlelie stencils gemaakt, voor deze art journal pagina heb ik hem gecombineerd met de nieuwe patroon 82 - stencil van Josephiena's Design. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Winter time

Deze art journal pagina is gemaakt tijdens een Facebook-live. Hieronder vind je een compleet overzicht van de gebruikte produkten.