Craft Emotions

Sort by

CraftEmotions Acrylic stone casting mix - Gietmateriaal wit

Acrylic stone casting mix - Gietmateriaal wit 1,5 kg Zeer sterk gietmateriaal dat bestaat uit twee componenten: een mineraal gietpoeder en een watergedragen acrylhars (vloeibaar). Deze verbinden zich zodanig dat een sterk en glad materiaal ontstaat waarin alle details van de vorm (mal) worden overgenomen. Eenvoudig te verwerken en niet giftig. Roomwit van kleur en niet transparant.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Achtergrond tekst design

De CraftEmotions clearstamp bevat 1 achtergrondstempel, die ongeveer 55 x 60 mm groot is. Deze stempel heeft als thema versleten tekst. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Bier

De CraftEmotions clearstamps set bevat zes stempels, waarvan de grootste ongeveer 9 x 8 mm tot 33 x 28 mm is. Deze set heeft als thema luchtballon. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Caravan

De CraftEmotions clearstamps set bevat zes stempels, waarvan de grootste ongeveer 7 x 5 mm tot 37 x 67 mm is. Deze set heeft als thema luchtballon. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish

De CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish is een hoogwaardige en schattige stempelset met 2 stempels, waarvan de grootste een oppervlakte van 37 x 34 mm heeft. Deze set is geschikt voor diverse papierambachten zoals scrapbooking en kaarten maken. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en geven heldere en duidelijke afdrukken dankzij het gebruik van hoogwaardig polymeer. De afbeeldingen zijn ontworpen met het oog op katten- en vissenliefhebbers. Een onmisbaar onderdeel van uw creatieve toolkit.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Klaproos

De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf stempels, waarvan de grootste ongeveer 28 x 9 mm tot 40 x 36 mm is. Deze set heeft als thema klaprozen en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Luchtballon en wolken

De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf stempels, waarvan de grootste ongeveer 10 x 7 mm tot 57 x 41 mm is. Deze set heeft als thema luchtballon. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Gefeliciteerd NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder verjaardagskaarten, geslaagd en andere feestelijke gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Proost NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder verjaardagskaarten, Mannenkaart. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Sterkte Gecondoleerd NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder condoleancekaarten en andere bemoedigende gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Stoere vent - Proost NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder stoere mannen kaarten, journnal en andere feestelijke gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Vakantie NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder goede reis kaarten, travel journnal en andere vakantie gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.