inspiration

Sort by

Kaart: True love

Wat zonneschijn en liefde kunnen we allemaal nu wel wat gebruiken. Daarom deze kaart gemaakt. Deze kaart is gemaakt met een stencil van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Card: Good Luck with bird

A beautiful card made with distess ink, stencils from Josephiena's Design and stamps from Gummiapan.

Kaart: Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen, een kaartje gemaakt met deze schattige kuikentjes stempel van Gummiapan en ingekleurd met ecoline brush pennen. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Winter globe

Hier onder een overzicht van gebruikte produkten.

Kaart: Winters en stoer

Een stoere verjaardagskaart met een knipoog naar de winter. Hier beneden een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: You're one ...

Een voorbeeld van een kaartje, gemaakt met onder anderen onze stencils, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Zittende kabouter

Roelina heeft deze kerstkaart gemaakt met de zittende kabouter stempel van Gummiapan, gecombineert met stencils van Josephiena en Distress ink. Voor een volledig overzicht van gebruikte producten scrole naar beneden.