inspiration

Sort by

Kaart: Hugs from ...

Een mooie kaart gemaakt met stempels van Gummiapan, Distress ink en Ecoline brush pennen. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: It's time

Een voorbeeld van een kaartje, gemaakt met onder anderen onze vintage silhouet stencils, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Kerst fee

Een mooie kerstkaart. Ik vind feeen/elfjes zulke leuke wezens, ze hebben iets magie's. Ook kerst heeft iets magie's dus er is niks leukers om die twee te combineren. Deze kaart is gemaakt met Stencils van Josephiena.nl en Distress ink. Scrol naar beneden voor een filmpje waarin ik uitleg hoe ik hem heb gemaakt.

Kaart: Kersttas

Hier onder een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: kussende kabouters

Roelina heeft deze mooie kerstkaart gemaakt met stempels van Gummiapan en Distress ink. Door deze kussende kabouters een rood jasje en mutsje te geven krijg een mooie kerstkaart. Een volledig overzicht van gebruikte producten staat onder deze pagina.

Kaart: Lente

Een mooie voorjaarskaartje gemaakt met onder anderen stencils van Josephiena's Design, stempel van Gummiapan, Snipper/ephemera van Tim Holtz en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Little moments ...

Een voorbeeld van een kaartje, gemaakt met stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Man met stropdas

Een mooie mannenkaart gemaakt door Roelina. Gemaakt met stencils van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Once upon ...

Een mooie kaart gemaakt met stencils van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.