Josephiena`s

Sort by
Display per page

A journey begins - Art Journal

Een Steampunk art journal pagina gemaakt met ricepaper, stempels, stencils en greyboard van Stamperia. Gecombineerd met Acryl verf, relief past, effect past en wax van Cadence. De stempel afdruk van het vrouwtje is ingekleurd met polychromo potloden van Faber Castell. De basis waar op gewerkt is ongeveer 13 bij 20 cm groot.

Afrikaanse olifant - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-018

Deze Diamondpainting set biedt een uitdagend en bevredigend project om je creatieve vaardigheden te testen. Het bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig 40 bij 40 cm kunstwerk te maken. Het ontwerp van de Afrikaanse olifant is adembenemend realistisch en heeft een betoverende symmetrie. De vlinderverlichting zorgt voor een psychedelische blacklight-stijl die je meeneemt naar een wereld van pure verbeelding. Het resultaat is een prachtig en uniek kunstwerk dat perfect is om aan de muur te hangen of om cadeau te doen aan creatieve vrienden of familieleden.

Art journal: A Friend

An example of an art journal page, made with our vintage silhouette stencils and Distress ink. Scroll down and click on product description for a video in which you can see how I made it. You will also find an overview of the used products there.

Art Journal: Christmas

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte producten.