Art journal 2022

Sort by

A journey begins - Art Journal

Een Steampunk art journal pagina gemaakt met ricepaper, stempels, stencils en greyboard van Stamperia. Gecombineerd met Acryl verf, relief past, effect past en wax van Cadence. De stempel afdruk van het vrouwtje is ingekleurd met polychromo potloden van Faber Castell. De basis waar op gewerkt is ongeveer 13 bij 20 cm groot.

Art journal: Boekenkast

Een art journalpagina gemaakt met papier van Stamperia, stansen en stempels van Gummiapan, verf & pasta's van Cadence en een stencil van Josephiena's design.

Art journal: Colors of the sea.

Een art journal pagina in de kleuren van de zee. Gemaakt met rice paper van Stamperia, structuurpasta's en verf van Cadence.

Art journal: Diep in de zee.

We gaan de donker diepte in. Een zwarte achtergrond kan een uitdaging zijn, maar met stencils, Dora metallic en Premium acryl verf van Cadence kun je daar hele mooie achtergronden opmaken. Op deze pagina heb ik stencils van Josephiena's Design gecombineerd met de stansen en stempels van Gummiapan.

Art journal: Lion

Deze art journal pagina is gemaakt met papier en een stencil van Stamperia uit de Savane collectie. Verf van Cadence, stempel en stans van Gummiapan.

Art journal: My garden

Een vrolijke pagina gemaakt met Rice papier van Stamperia, Stanzen en stempels van Gummiapan, een stencil van Josephiena's Design, Distress ink en van Candence verf enzo.

Art journal: Ocean

Een art journal pagina met het thema Ocean. Hierbij zijn stansen van Gummiapan gecombineerd met rijstpapier van Stamperia.

Art journal: Savanna

Een mooie art journal pagina, waarbij de Savanne collectie van Stamperia is gebruikt. In combinatie met de pasta's en verf van Cadence.

Art journal: Sir Vagabond

Deze art journal pagina is gemaakt met papier en die cuts van Stamperia uit de Vagabond Aviator collectie. Deze collectie is gecombineerd met een stencil van Josephiena's Design en stempels en stansen van Gummiapan.

Art journal: Spring in Japan

Een art journal pagina in Oosterse sferen. Deze pagina is gemaakt met papier van Stamperia uit Sir Vagabond in Japan en stansjes en een stempel van Gummiapan. Daarnaast een stencil van Josephiena's Design, acryl verf van Candence en Distress ink.

Art journal: Start where you are

Een stoere art journal pagina gemaakt met papier en stencil van Stamperia uit de Lady Vagebond collectie. Daarnaast zijn stempels van Gummiapan en verf, pasta's van Cadence gebruikt.

Art journal: Tijd voor thee

Heerlijk thee drinken met de stansen en stempels van Gummiapan. Voor deze pagina is zijn ook Distress inkt en een stencil van Josephiena's design gebruikt.