inspiration

Sort by

ATC-kaart: Man met cijfers

Een ATC-kaartje gemaakt met Ephemera Snippets van Tim Holtz, Distress ink en stencils van Josephiena's Design. Scrol naar beneden voor een overzicht van gebruikte producten.

Canvas: Sir Vagabond

Een mooi steampunk/mixed media project op canvas. Gemaakt met verschillende Stamperia en Cadence producten. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Demo Wolf

Deze kaart is gemaakt tijdens de Live op onze facebook pagina. Hierbij een overzicht van de gebruikte porducten.

Kaart: Dream big, Lennart

Een stoere jongens kaart, gemaakt met een stencil van Josephiena's design, stempels van Gummiapan en distress ink & oxide. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Ei met klimop

Het voorjaar is in aantocht en zo ook de paasdagen. Daarom dit mooie kaartje gemaakt met een stencil van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Fantasy Fairy

Een kaart gemaakt met distress ink en stencils van Josephiena`s.

Kaart: Gefeliciteerd, op de step.

Een mooie kaartje gemaakt met onder anderen stencils van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Happy Eatser

Ik heb een kaartje gemaakt voor Pasen, maar als je een andere tekst gebruikt heb je ook zo een eenvoudig voorjaarskaartje. De basis voor deze smalle kaart is gemaakt met een stans uit de Slimline van Gummiapan. Achter het wilgentakje heb ik een van de kleine stencils van Josephiena's Design gebruikte, in combinatie met Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.