Art journal 2021

Sort by

Art journal: A Friend

An example of an art journal page, made with our vintage silhouette stencils and Distress ink. Scroll down and click on product description for a video in which you can see how I made it. You will also find an overview of the used products there.

Art journal: A kind word...

Deze vrolijke art journal pagina is gemaakt door Roelina. Zij heeft hier voor gebruikt Distress Oxide, stencil van Josephiena's Design en een stempel van Gummiapan. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: ABSOFUCKINGLYTELYNOT!

Een mooi art journal pagina die gemaakt is met stencils van Josephiena's design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Bloemen

Deze keer een art journal pagina waar de bloemen van afspringen. Ik heb het bloemrijke rice papier van Stamperia gecombineerd met bloemen stempels van Gummiapan. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Happy Easter

Een vrolijke art journal pagina met narcissen. Met deze oranje/gele pagina haal je echt het voorjaar je art journal in. Met Distress ink Pumic stone heb ik schaduw achter de bloemen geprobeerd te maken, waardoor de bloemen meer afsteken tegen de achtergrond. En de achtergrond is minder fel van kleur is geworden. Scrol naar beneden voor een overzicht van gebruikte producten.

Art Journal: Imagination

Een mooi art journal pagina gemaakt met Stencils van Josephiena's Design, Distress ink, en stempels van Gummiapan. Voor een volledig overzicht van gebruikte producten, scrol naar beneden. Als je naar beneden scrolt en klik op product description vind je daar een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt.

Art journal: in the summer

Een mooi art journal pagina waarbij ik stempels van Gummiapan heb gecombineerd met Idea-Ology producten van Tim Holtz. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Lady Vagabond

Een art journal pagina gemaakt in een groot art journal met het mooie rice paper van Stamperia. Scrol naar beneden voor een overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Lennart met vlinder

Een vrolijke voorjaars art journal pagina met een twist. De paars/blauwe kleur van Shaded Lilac geeft de pagina een fris en vrolijk gevoel, door de combinatie met Antique linen en Brushed Corduroy straalt de pagina ook warmte uit vind ik. Het monstertje Lennart die een vlinder wil vangen geeft een twist aan de pagina, welke mag je zelf bepalen. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Art Journal: Libelle 's

Heerlijk langs de waterkant met deze 2 libelle's . Deze libelle stempel van Gummiapan heb ik gecombineerd met onder andere de waterlelie stencil van Josephiena's Design. Het geheel is met distress inkt gemaakt. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Nest met Hyacinten

Deze voorjaar art journal pagina is gemaakt met stansen en stempels van Gummiapan, Distress ink en oxide. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: Steampunk Journey

In een grote (A4) art journal gemaakte steampunk pagina. De pagina is gemaakt met ricepaper, stencils en stempels van Stamperia. Maar ook gesso van Ranger, verf en reliëf past van Cadence. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.