Fairy Catkins - Lavinia Stamps - LAV835

Fabrikant: Lavinia Stamps
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: LAV835
Deze stempels zijn ongeveer 10.5cm x 5cm, 8cm x 3 cm, 2.5cm x 3 cm, 0.5 cm x 2.5cm groot. Schoon, helder en gebruiksvriendelijk, ze zijn gemaakt van hoogwaardige transparante hars, klaar voor montage op doorzichtige acrylstempelblokken
€ 10,50 incl. BTW
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Dennebomen - Josephiena's stencil A5

Deze stencil is ongeveer 13,5 bij 19 cm groot. Deze stencils zijn zeer geschikt om te gebruiken met inkt, verf, texuurpasta’s en andere mediums. Door middel van spuiten door het stencil met inktspray, sponsen over het stencil met verf of inkt en het schrapen van textuurpasta en andere medium door het stencil om verhoogde textuureffecten te krijgen, kun je mooie achtergronden maken. Heel leuk voor in Art journals, Bijbeljournals, kaarten maken, Mixed media en meer. Deze stencils worden door Josephiena zelf ontworpen en geproduceerd.

Klimop - stempel - Gummiapan

Klimop is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 75 x 73 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art jounal of al hoofd afbeelding op een kaartje.
€ 3,50 incl. BTW € 1,75 incl. BTW

Katoen - stempel - Gummiapan

Een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel zijn unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 45,5 x 88,5 mm. Deze stempel is heel leuk om te gebruiken op een kaartje of op een pagina in je art journal.
€ 3,50 incl. BTW € 1,75 incl. BTW