Landschap

Welkom bij onze diamond painting rubriek waar je de mooiste landschappen kunt vinden!
Diamond painting is een creatieve bezigheid waarbij je met kleine steentjes een afbeelding maakt op een voorbedrukt canvas.
Het is een soort kruising tussen borduren en schilderen op nummer, maar dan met glinsterende diamantjes.
Het resultaat is een prachtig kunstwerk dat je kunt inlijsten en ophangen of cadeau kunt doen aan iemand die je liefhebt.

Diamond painting is niet alleen leuk om te doen, maar ook heel ontspannend en therapeutisch.
Het helpt je om je gedachten te verzetten, je concentratie te verbeteren en je creativiteit te stimuleren.
Bovendien geeft het een enorm gevoel van voldoening als je het werkstuk af hebt en kunt bewonderen.
Het is alsof je een stukje van jezelf hebt gelegd in elk steentje dat je hebt geplakt.

Als je van landschappen houdt, dan zit je hier helemaal goed.
We hebben een uitgebreide collectie diamond painting kits met verschillende landschappen, van schilderachtige berglandschappen tot serene zeegezichten.
Met deze diamond painting kits kun je genieten van het prachtige uitzicht en tegelijkertijd je creatieve vaardigheden ontwikkelen.
Of je nu een beginner of een ervaren diamond painter bent, onze collectie heeft voor elk wat wils.
Bovendien hebben we regelmatig nieuwe landschapontwerpen beschikbaar, dus blijf onze collectie in de gaten houden voor de nieuwste toevoegingen.

Op onze zusterwebshop Fantasy-Art.nl kun je kiezen uit een ruime collectie van schitterende landschapsafbeeldingen.
En het mooiste is: elke afbeelding die je daar ziet, kun je ook als diamond painting kit bestellen.
Hoe? Heel eenvoudig: stuur ons een berichtje met je favoriete afbeelding en wij zorgen ervoor dat je hem binnenkort kunt omtoveren tot een prachtig kunstwerk!
Zo kun je zelf bepalen welk landschap je wilt maken en hoe groot je het wilt hebben.

Ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt voor diamond painting.
Diamond painting is een geweldige manier om jezelf uit te drukken, jezelf te ontspannen en jezelf te verwennen.
Het is een reis door het labyrint van de eenzaamheid, waarbij je elke keer weer een stukje van de zon vindt.

Sorteren op
Tonen per pagina

Buitenaardse kasteelruines - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-090

Ontdek de magie van "Buitenaardse kasteelruïnes" met deze betoverende diamond painting. Laat je meevoeren naar een wereld vol mystiek en verwondering, waar majestueuze bomen en glinsterende manen het landschap sieren. Verlies jezelf in de adembenemende schoonheid van vervlogen koninkrijken en hemelse hemels, en vind een toevluchtsoord van rust te midden van de chaos van het dagelijks leven. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef een avontuur dat de grenzen van de realiteit overschrijdt. Welkom in de wereld van "Buitenaardse kasteelruïnes", waar dromen tot leven komen en de werkelijkheid vervagen.
Afmetingen: 40x40cm

Burcht in de bergen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-093

Betreed een magische wereld met onze "Burcht in de Bergen" diamond painting kit. Dit betoverende kunstwerk brengt een sprookjesachtig landschap tot leven met een majestueus kasteel, weelderige bossen en imposante bergen. Met zorgvuldig gekozen diamanten vangt dit meesterwerk niet alleen de kleuren van de scène, maar ook hun schittering en glans. Een perfecte mix van kunst en avontuur, compleet met gedetailleerde instructies en alle benodigde steentjes om direct te beginnen met creëren. Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan elke ruimte met deze tijdloze charme van een diamond painting.
Afmetingen: 40x60cm

Gele rozen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-088

Ontdek de betoverende pracht van onze Diamond Painting "Gele Rozen". Elk bloemblaadje, gevormd uit fijne harssteentjes, straalt als een kostbare edelsteen op het zelfklevende canvas. Verlies jezelf in de therapeutische bezigheid van het plaatsen van elke diamant, terwijl een symfonie van kleur en licht ontstaat. Deze kit biedt niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een oase van rust en inspiratie. Laat de gouden tinten van de rozen je wereld vullen met warmte, vreugde en tijdloze charme.
Afmetingen: 30x30cm

Oranje roos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-087

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van onze 'Oranje Roos' diamond painting! Deze prachtige kunstwerk vangt de levendige pracht van een delicaat oranje roos, met elk glinsterend steentje zorgvuldig geplaatst op het canvas. De weelderige groene bladeren voegen een natuurlijke charme toe aan dit betoverende stuk. Met een luxe uitstraling en kalmerende ambiance is deze diamond painting perfect voor zowel decoratie als creatief plezier.
Afmetingen: 40x60cm

Walvis met paddenstoelen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-091

Duik in de betoverende diepten van de zee met onze "Walvis met Paddenstoelen" diamond painting. Deze prachtige kunstwerk neemt je mee op een magische reis onder de golven, waar een majestueuze walvis het middelpunt vormt van een wonderlijke onderwaterwereld. Omringd door kleurrijke paddenstoelen en andere zeedieren, ademt dit schilderij rust en schoonheid uit. Met zijn gedetailleerde afbeelding en harmonieuze kleurenpalet brengt deze diamond painting de betovering van de oceaan tot leven, waardoor elke penseelstreek een avontuur wordt.
Afmetingen: 40x60cm