Canvas

Sorteren op

Boze heks in donker bos - canvas 20 bij 20 cm

Dit is een uniek canvas van 20 bij 20 cm, afgebeeld is een boze heks met een raaf op haar schouder die door een donker bos woont. Het canvas is afgewerkt met een haakje aan de achterkant, zodat het gemakkelijk op te hangen is aan de muur. Het is een echte eye-catcher voor degenen die houden van een griezelige en magische sfeer in hun huis.

Draak - canvas 20 bij 20 cm

Dit is een uniek wit en oranje draak canvas kunstwerk van 20 bij 20 cm met een haakje om op te hangen. Het is perfect voor op te hangen in de woonkamer of slaapkamer en is een prachtige toevoeging aan de wanddecoratie.

Draken - canvas 20 bij 20 cm

Dit is een 20x20 cm canvas kunstwerk met afbeelding van twee draken in strijd tegenover elkaar op een donker achtergrond. Het canvas heeft een haakje aan de achterkant om op te hangen.

Gezicht in verf - canvas 60 bij 90 cm

Een prachtige digitale canvasdruk met het gezicht van een vrouw gevat in kleurrijke verfspatten. Het kunstwerk is voorzien van een haakje om op te hangen en is een opvallende toevoeging aan elke ruimte.

Gothic heks met rode rozen - canvas 40 bij 60 cm

Dit digitale canvas met de afmeting van 40 bij 60 cm, toont een zwart-wit Gothic-ontwerp van een heks omgeven door rode rozen. Het canvas is voorzien van een haakje om het op te hangen, waardoor het eenvoudig aan de muur kan worden opgehangen en een opvallende aanvulling vormt op elk interieur. De heldere, duidelijke afbeelding geeft een echt sfeervolle uitstraling en zal zeker bewonderaars aantrekken.

Jonge ree in bos - canvas 40 bij 60 cm

Dit is een prachtig aquarel druk van een jonge ree in het bos. Het schilderij is op een hoogwaardig canvas gedrukt en heeft een grootte van 40 bij 60 cm. Het schilderij is klaar om op te hangen aangezien er aan de achterkant een haakje is bevestigd. Dit unieke kunstwerk zal zeker opvallen en een aanwinst zijn voor elke wand.

Man en vrouw - canvas 40 bij 60 cm

Voeg kunst en sfeer toe aan uw interieur met deze digitale aquarel canvas met gezichten van een man en vrouw. Met een rustieke uitstraling en afmetingen van 40 bij 60 cm is het een opvallende toevoeging aan uw muur.

Moeder konijn - canvas 40 bij 60 cm

Deze canvas print toont een moeder konijn, gekleed in een delicate stof, zittend op een rots. De afbeelding is gedrukt op hoge kwaliteit canvas en meet 40 bij 60 cm in grootte. Het is voorzien van een haakje aan de achterzijde, zodat het gemakkelijk opgehangen kan worden aan de muur van uw huis of kantoor. Dit unieke stuk zal zeker opvallen en een rustgevende uitstraling aan elke ruimte geven.

Paard met heelal op achtergrond - canvas 40 bij 40 cm

Dit 40 bij 40 cm grote digitale canvas is een unieke afbeelding van een paard met de maan in de achtergrond. Het beeld is met zorg gedrukt op hoogwaardig canvas en is klaar om op te hangen met het bijgeleverde haakje. Laat u verrassen door de realistische en sfeervolle afbeelding van dit paard in het universum.

Paarse-Rose lotusbloem - canvas 60 bij 80 cm

Deze digitale afdruk op canvas toont een prachtige lotus bloem in diepe paarse en roze tinten. Het canvas is 60 bij 80 cm groot en is voorzien van een haakje om op te hangen. Deze digitale afdruk op canvas is een prachtige toevoeging aan elk interieur en zal elke ruimte een unieke sfeer geven.

Paint pouring Rood-Wit-Groen - canvas 40 bij 60 cm

Deze digitale afdruk op canvas is 40 bij 60 cm groot en wordt geleverd met een haakje om op te hangen. Het kunstwerk is gemaakt met de techniek van paint pouring en kenmerkt zich door de prachtige combinatie van rood, wit en groen. Het resultaat is een moderne en unieke wanddecoratie die zeker indruk zal maken in elke ruimte.

Uil in moeras - canvas 20 bij 20 cm

Dit is een 20x20 cm canvas schilderij van een uil in een moeras met een ophang haakje en een unieke kleurcombinatie van paars-roze en groen-geel. Het is een perfecte aanvulling voor liefhebbers van dieren of natuur.