30 bij 40 cm

Welkom bij onze uitgebreide collectie van diamondpainting sets in het formaat 30 bij 40 cm! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw artistieke kant te uiten en een prachtig kunstwerk te creëren dat een blijvende decoratie zal zijn voor uw huis. Diamondpainting is een boeiende hobby die u zal helpen ontspannen en tot rust te komen terwijl u werkt aan het creëren van iets prachtigs en unieks. Onze diamondpainting sets zijn van topkwaliteit en bevatten alle benodigdheden die u nodig heeft om aan de slag te gaan. Maak een keuze uit onze brede selectie van thema's en ontwerpen, waaronder landschappen, dieren, bloemen en nog veel meer. Onze diamondpainting sets zijn ook een perfect cadeau voor uw vrienden en familie die van kunst en creativiteit houden. Ontdek onze collectie vandaag nog en begin met het creëren van een prachtig kunstwerk dat uw huis zal verfraaien en uw hart zal vullen met trots en vreugde!

Sorteren op
Tonen per pagina

Dr. Sweet - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-059

Stap binnen in de betoverende wereld van diamond painting met onze meesterlijke 'Zootopia'-geïnspireerde kunstwerk. Deze unieke creatie toont een charmante vos, gekleed in elegantie en omringd door een mysterieuze achtergrond van subtiele tinten. Ontdek de magie van antropomorfe kunst en laat je inspireren door de verbeeldingskracht van dit digitale meesterwerk.
Afmetingen: 30x40cm

Geelgroene vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-063

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een verbluffend schilderij van een geelgroene vogel te maken, die de gedetailleerde afbeelding van de veren en frisse kleuren tot leven brengt. De set omvat hoge kwaliteit gekleurde acryl diamanten die gemakkelijk te plaatsen zijn op het voorbedrukte canvas, waardoor het schilderij een glinsterend en realistisch uiterlijk heeft. Het is een leuke en ontspannende activiteit om te doen en zorgt voor een gevoel van voldoening wanneer het kunstwerk vordert, perfect voor elke kunstliefhebber of dierenliefhebber.

Kleurige vlinder - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-072

Ontdek de betoverende "Kleurige vlinder" diamond painting, een meesterwerk dat de pracht van de natuur vastlegt met een levendige vlinder zwevend tegen een etherische bosachtergrond. Met hoogwaardige harssteentjes en gereedschappen, creëer je moeiteloos een meeslepend kunstwerk. Niet alleen een decoratie, maar een gespreksstarter die milieubehoud en vakmanschap viert. Begin vandaag nog aan deze betoverende reis!
Afmetingen: 30x40cm

Kleurrijke vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-064

Ontdek de betoverende wereld van Diamond Painting met onze "Kleurrijke vogel op een tak"! Dit meesterwerk combineert kunstenaarschap met precisie, met levendige kleuren en glinsterende diamanten die een majestueuze vogel op een tak tot leven brengen. Verfraai je ruimte met dit unieke stuk dat niet alleen visueel verbluft, maar ook een poort opent naar een wereld vol mogelijkheden. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl elke diamant zorgvuldig wordt geplaatst op het zelfklevende canvas, en geniet van de magie van Diamond Painting.
Afmetingen: 30x40cm

Vlinder groen-blauw - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-060

Ontdek de betovering van onze vlinder diamond painting, een meesterwerk dat kunst en symboliek verenigt. Deze unieke creatie neemt je mee op een reis van duisternis naar luminescentie, met minutieuze details die organische perfectie weerspiegelen. Een symfonie van tinten en een eerbetoon aan de symmetrie van de natuur. Laat dit schilderij een baken van inspiratie zijn, en verrijk je ruimte met een verhaal van hoop en vernieuwing.
Afmetingen: 30x40cm

Vrouw in het bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-076

Stap binnen in de betoverende wereld van onze "Jonge vrouw in het bos" Diamond Painting. Deze unieke kunstvorm combineert traditioneel vakmanschap met een sprankelende twist, waarbij elke penseelstreek wordt vervangen door schitterende steentjes. Op een canvas doordrenkt met magie wordt een mysterieuze jonge vrouw gehuld in weelderige gewaden, omringd door de weelde van de natuur, tot leven gebracht. Met genummerde vierkanten en symbolen als gids, word je uitgenodigd om deel te nemen aan een betoverende reis door een wereld van kleur en verbeelding. Laat dit kunstwerk niet alleen je muren verfraaien, maar ook je geest verrijken met de magie van creatie en ontdekking. Welkom in een universum waar dromen werkelijkheid worden en avonturen wachten achter elke diamant.
Afmetingen: 30x40cm

Vrouwelijke ridder met wit haar - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-026

De "Woman in Armor" Diamondpainting set is een uitdagende en creatieve activiteit voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en fantasy. De set bevat een voorgedrukt canvas van 30 bij 40 cm met een ultra-gedetailleerde weergave van een mooie en krachtige vrouwelijke ridder met wit haar in ingewikkeld ontworpen harnassen. Het portret is adembenemend en biedt fotogenieke details die elke nuance en ronding van het pantser vastleggen. Door de kleine diamanten te plaatsen kunt u zelf een uniek kunstwerk creëren dat perfect past in elke kamer van uw huis.