RSS

Nieuwe producten

Tag: jij maakt me blij

Een prachtig label waarbij een Gummiapan stempel is gecombineerd met stencils van Josephiena's Design.

De kat en het konijn zijn ingekleurd met Staedtler Karat aquarelpotloden.

Als finishing touch is de tekst "jij maakt me blij" gestempeld met een stempel uit een setje van CraftEmotions.

Een compleet overzicht van gebruikte producten vind je hier onder.

Burcht in de bergen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-093

Betreed een magische wereld met onze "Burcht in de Bergen" diamond painting kit. Dit betoverende kunstwerk brengt een sprookjesachtig landschap tot leven met een majestueus kasteel, weelderige bossen en imposante bergen. Met zorgvuldig gekozen diamanten vangt dit meesterwerk niet alleen de kleuren van de scène, maar ook hun schittering en glans. Een perfecte mix van kunst en avontuur, compleet met gedetailleerde instructies en alle benodigde steentjes om direct te beginnen met creëren. Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan elke ruimte met deze tijdloze charme van een diamond painting.
Afmetingen: 40x60cm

Jager uit het bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-094

Ontdek de magie van "Jager uit het bos" met deze betoverende diamond painting! Dit prachtige kunstwerk neemt je mee op een avontuurlijke reis naar een mystiek bos, waar een majestueuze kitsune het middelpunt vormt. Met levendige details en een kleurenpalet geïnspireerd door de natuur, brengt deze diamond painting de serene schoonheid van het bos tot leven. Voeg vandaag nog een vleugje magie toe aan je huis met "Jager uit het bos"!
Afmetingen: 40x60cm

Betoverende Kikkerheks - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-092

Stap binnen in een betoverende wereld met onze "Betoverende Kikkerheks" diamond painting. Deze meeslepende scène brengt een mystieke kikkerheks tot leven te midden van een etherisch boslandschap. Met oog voor detail en levendige kleuren biedt deze diamond painting een betoverende ervaring, waarbij elke geplaatste steen een stukje van het magische verhaal onthult. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je deze unieke kunstwerk creëert, en geniet keer op keer van de magie en het mysterie dat het te bieden heeft.
Afmetingen: 40x60cm

Walvis met paddenstoelen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-091

Duik in de betoverende diepten van de zee met onze "Walvis met Paddenstoelen" diamond painting. Deze prachtige kunstwerk neemt je mee op een magische reis onder de golven, waar een majestueuze walvis het middelpunt vormt van een wonderlijke onderwaterwereld. Omringd door kleurrijke paddenstoelen en andere zeedieren, ademt dit schilderij rust en schoonheid uit. Met zijn gedetailleerde afbeelding en harmonieuze kleurenpalet brengt deze diamond painting de betovering van de oceaan tot leven, waardoor elke penseelstreek een avontuur wordt.
Afmetingen: 40x60cm

Oranje roos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-087

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van onze 'Oranje Roos' diamond painting! Deze prachtige kunstwerk vangt de levendige pracht van een delicaat oranje roos, met elk glinsterend steentje zorgvuldig geplaatst op het canvas. De weelderige groene bladeren voegen een natuurlijke charme toe aan dit betoverende stuk. Met een luxe uitstraling en kalmerende ambiance is deze diamond painting perfect voor zowel decoratie als creatief plezier.
Afmetingen: 40x60cm