Tools

Sorteren op

1” Lavinia Stencil Brush (Series 9)

Lavinia's Superior Stencil Brush. Deze 1-inch borstel is vervaardigd volgens de hoogste normen met synthetische witte haren en heeft tips met meerdere diameters om de sterkte en zachtheid van natuurlijke haren te garanderen.

Cadence sjabloneerkwast NO:4 - 18mm

Stencil tamponeer penseel Deze penseel in de maat 4 - 18mm is zeer geschikt voor het aanbrengen van acrylverf door een stencil. Maar ook voor het aanbrengen van een structuur verf met een zandkorrel. Bijv. de Rusty Patina van Cadence.

Cadence sjabloneerkwast NO:6 - 20mm

Stencil tamponeer penseel Deze penseel in de maat 6 - 20mm is zeer geschikt voor het aanbrengen van acrylverf door een stencil. Maar ook voor het aanbrengen van een structuur verf met een zandkorrel. Bijv. de Rusty Patina van Cadence.

CraftEmotions Precisie schaar Non stick 4.5 inch - 11,4cm Stainless steel

De CraftEmotions 4.5 inch Precisie Schaar is een professioneel gereedschap voor precisie snijwerk gemaakt van roestvrij staal, met een non-stick coating en een ergonomische handgreep voor precieze controle. Het is ideaal voor het knippen van fijn materiaal, het snijden van papier, stof, of kunststof, en het maken van precieze patronen en ontwerpen.

CraftEmotions stempel maskeer tape 6 cm - 7,5 meter

CraftEmotions stempel maskeer tape 6 cm - 7,5 meter

Crafter's Companion EZ Mount Single Foam Sheet

Dit premium statische bevestigingskussen wordt gebruikt om uw rubberen stempelvellen te monteren, zodat ze kunnen worden gebruikt met acrylblokken. De ene kant heeft lijm voor het permanent bevestigen van uw rubberen vel en de andere heeft een statische kleeflaag die tijdelijk aan een acrylblok hecht voor gebruik. EZ Mount is de perfecte keuze voor diegenen die ruimte willen besparen bij het opbergen van hun postzegels. Verwijder uw oude op hout gemonteerde stempels en breng EZ Mount aan op de achterkant om uw oude, moeilijk te vinden collecties om te toveren in een slankere, gemakkelijk te vinden oplossing! Verkocht in losse vellen 8½ "x 11".

Distress® Mini Ink Pad Storage Tin

Deze draagbare container is de ideale opslagoplossing voor Mini Distress Ink-pads. Elk blikje bevat maximaal 12 Mini Distress Ink-pads en bevat een verdeler voor gemakkelijke toegang (pads worden apart verkocht). Organiseer en vervoer uw mini's eenvoudig. Met een gemakkelijk doorzichtig doorzichtig venster, scharnierend deksel en een laag gewicht, is de Mini Distress Ink Storage Tin het perfecte antwoord op kleine opslagoplossingen.

Foambrush - Nellies choice

Nellie‘s Choice Dabber sponsstokjes 8cm - spons 2cm 3 ST

HardiCraft Flexi-Cover L Craft Sheet Brown Silicone

HardiCraft Flexi-Cover L Craft Sheet Brown Silicone 42x60 cm