Lavinia

De nieuwste collectie van Lavinia stamps is binnen. Bestel ze nu.

Sorteren op
Tonen per pagina

Botanical Blossoms - Lavinia Stamps - LAV868

Stempelgrootte: 2cm x 7cm, 1.5cm x 0.5cm en 1cm x 0.5cm Een set van drie stempels met illustratie van pauwveerachtige bloesems en twee afzonderlijke bloesems. Deze stempels zijn prachtig gedetailleerd met scrollende ranken, stippen en bloemblaadjes met patronen. Perfect voor het creëren van een vliegende sprookjesvlinder wanneer deze wordt toegevoegd aan de Botanische Bloesems-knop of zelfs als herhaald patroon voor een rand.

Botanical Blossoms Bud - Lavinia Stamps - LAV869

Stempelgrootte: 5cm x 5cm en 4.5cm x 2cm Een set van twee stempels met een illustratie van een kleiner deel van pauwenveerachtige bloesems en een knop. Deze stempels zijn prachtig gedetailleerd met scrollende ranken, stippen en bloemblaadjes met patronen. De knop is perfect voor het creëren van een vliegende vlinderkop als je hem toevoegt aan de Botanische Bloesems-stempel. Gebruik het deel van de bloesems om een herhalend patroon of een kleinere vlindervleugel te creëren.

Bridge Your Dreams - Lavinia Stamps - LAV862

Stempelgrootte: 1cm x 9cm en 1cm x 5 cm Een stempelset van twee zinnen in gemakkelijk leesbaar hoofdlettertype. Deze zinnen; "Bridge Your Dreams and Make it Reality" en "Follow Your Dreams" zijn perfect voor speelse kaarten. Voeg toe aan elke kaart met behulp van een brug, zoals de Heilige Brug Groot of Klein.

Dana - Lavinia Stamps - LAV863

Stempelgrootte: 3cm x 2cm Een enkele silhouetstempel van een heel kleine fee die een lamp vasthoudt. Deze fee heeft prachtig gedetailleerde vleugels en vloeiende ranken uit haar hoofd. De perfecte stempel om in een fles uit Spellcasting Remedies 1 te plaatsen of misschien om een zwanenrug te liften.

Dragons Thorn - Lavinia Stamps - LAV864

Stempelgrootte: 1.5cm x 8cm en 2.5cm x 11.5cm Een set van twee silhouetstempels van een doornige plant. Deze set heeft een ontwerp van krullende wijnranken, ideaal voor het creëren van een doornige varenrand aan een kaart of als toevoeging aan een bladerrand.

Druids Pass - Lavinia Stamps - LAV870

Stempelgrootte: 12cm x 5cm Eén enkele stempel met een afbeelding van een brug. De brug is gemaakt van een verzameling stenen van verschillende grootte. Het is perfect om Nia de fee op te zetten of om Fairy Charms aan te bungelen.

Forest Arch - Lavinia Stamps - LAV871

Stempelgrootte: 10cm x 5cm Eén enkele stempel met een ingewikkelde illustratie van een boog met toegevoegde bloemen. De boog is gemaakt van geweven wijnstokken. Het is perfect om Dana de fee-stempel op of zelfs een van de muizen Minni en Moo of Basil en Bibi te plaatsen. Het is ook ideaal voor gebruik in doop- of trouwkaarten.

Sacred Bridge - Lavinia Stamps - LAV865

Stempelgrootte: 14cm x 6cm Eén enkele stempel met een afbeelding van een brug. Verkrijgbaar in twee maten, dit is de grotere stempel. De brug is gemaakt van een verzameling geweven takken en wijnranken. Het is perfect om Nia de fee op te zetten of om Fairy Charms aan te bungelen. Met een fijn omheind looppad erboven en stenen aan de basis, is het perfect om twee zwanen eronder te plaatsen of wat biezen aan de basis toe te voegen.

Sacred Bridge Small - Lavinia Stamps - LAV866

Stempelgrootte: 7,5 cm x 3,5 cm Eén enkele stempel met een afbeelding van een brug. Verkrijgbaar in twee maten, dit is de kleinere stempel. De brug is gemaakt van een verzameling geweven takken en wijnranken. Het is perfect om Nia de fee op te zetten of om Fairy Charms aan te bungelen. Met een sierlijk omheind looppad erboven en stenen aan de basis, is hij perfect om enkele libellen uit de Fairy Bugs-set eronder te plaatsen of om wat bullrushes aan de basis toe te voegen.