Inspiratie

Sorteren op

Art Journal pagina: Een met de natuur

Een mooie art journal pagina, waarbij zo'n geweldig plaatje gebruikt is uit de nieuwe collage paper lijn van Josephiena.nl. Deze afbeelding is gecombineerd met stencils van Josephiena.nl en relief past van Cadence. Maar ook is Hybrid acrylic paint en Distress past van Cadence gebruikt. Voor de kleine accenten zijn gebruik gemaakt van een achtergrond stempel van CraftEmotions en Staedtler Pigment Arts brush pen. Ik hoop je hiermee te inspireren om ook zo'n mooie pagina te maken. Voor een compleet overzicht van gebruikte producten scroll naar benden. Voor een video waar in te zien is hoe deze pagina gemaakt is ga naar: https://youtu.be/qPq7arFIUaA

Art Journal pagina: Fantasy is like Magic

Een mooie art journal pagina gemaakt in het Dylusions Creative Journal Large. Deze grote journal is zeer geschikt om grote (A4) afbeeldingen zoals Josephiena's Collage papers in te gebruiken. De achtergrond op deze pagina is gemaakt met Candence Hybrid Acrylic verf en Stencils van Josephiena's Design. Een compleet overzicht van gebruikte producten vind je hier onder. Wil je zien hoe Josephiena deze heeft gemaakt ga dan naar: https://youtu.be/_rxG8-cOnXs

Art Journal pagina: Ice Dragon

Een prachtig art journal pagina gemaakt in het grote Dylusions Creative Journal. Hier in kun je zo'n grote afbeelding van Josephiena's Collage paper prachtig verwerken. Voor deze fantasie winter is gebruik gemaakt van onder anderen Josephiena's stencils en diverse Candence producten. Om dit winters tafereel compleet te maken zijn sneeuwvlokken en elfen stempels van Lavinia Stamps gebruikt. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art Journal pagina: My Familiar

Een prachtig voorbeeld van wat je met een van de "Draken nest" collage papers kunt doen. Dit collage paper van Josephiena.nl bevat 2 afbeeldingen en is gecombineerd met het "Draken schubben" stencil en het "Barsten" stencil van Josephiena.nl. Daarnaast zijn stempels van Lavinia Stamps, Moss effect en Hybrid acrylic verf van Cadence gebruikt om deze mooie pagina te maken. Hieronder vind je een compleet overzicht van gebruikte producten

Art Journal pagina: Protect

Een mooie art journal pagina in het grote Dylusions Creative Journal. Voor deze pagina is er Collage paper van Josephiena's gecombineerd met stempels van Lavinia Stamps. Deze stoere schildpad staat als beschermer in het bos der levensbomen. Door het gebruik van de tandwielen word het steampunk gevoel van de schildpad geaccentueerd.

Art Journal pagina: Queen of Dragons

Een prachtige art journal pagina gemaakt in het grote Dylusions Journal.
Hierbij is gebruik gemaakt van een "Fallen Angel" Collage paper van Josephiena's.

Het papier rondom de collage paper is beschilderd met Hybrid Acrylverf van Cadence, evenals in combinatie met stencils van Josephiena's.

Bovendien zijn diverse stempels van Lavinia Stamps toegevoegd.
Om het stoere karakter van de draken te behouden, zijn de bloemen gecombineerd met tandwielen.

Een compleet overzicht van gebruikte producten vind je hier onder.

Art Journal pagina: Steampunk Love

Ontdek deze prachtige art journal pagina, geïnspireerd door de creatieve meesterwerken van Tracey van Lavinia Stamps. Deze unieke pagina straalt levendigheid uit dankzij de indrukwekkende stempels uit de Steampunk-collectie van Lavinia Stamps, die zorgvuldig zijn gekozen om een verbluffend visueel verhaal te vertellen. De adembenemende achtergrond krijgt zijn levendige kleuren dankzij het gebruik van Elements ink van Lavinia, waardoor elk detail tot leven komt met een vleugje artistieke magie. Voor het stempelen hebben we diverse kleuren VersaFine Clair inkt gebruikt, die resulteert in een harmonieus samenspel van tinten en schaduwen. Dompel jezelf onder in de wereld van creativiteit en expressie met deze prachtige art journal pagina. Elk element is met liefde en aandacht geselecteerd om een kunstwerk te creëren dat zowel inspirerend als betoverend is. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van je eigen creatieve reis met deze unieke combinatie van hoogwaardige materialen en artistiek vakmanschap. Volledig overzicht van gebruikte producten vind je hier onder.

Art Journal pagina: Steampunk Sleutel

Een stoere paginia in warme bruine tinten met een vleugje blauw.
Voor deze pagina is gebruik gemaakt van een van de steampunk collage paper van Josephiena's Design.
Ook de gebruikte stencils zijn van Josephiena's Design.

Verder is de pagina bewerkt met Acryl verf van Cadence en stempels van Lavinia Stamps.

Art Journal pagina: Winter pret

Laat je betoverende door deze prachtige winterse art journal pagina. De achtergrond komt tot leven met levendige kleuren, dankzij het gebruik van Distress ink en verfijnde stencils van CraftEmotions. De bomen, gestempeld met Versafine Clair inkt en een stempel van CraftEmotions, vormen een sfeervol decor. De schattige beestjes, afkomstig van Carla Creaties (CraftEmotions), voegen een speels element toe aan de compositie. De fijne details van deze charmante wezentjes zijn met zorg ingekleurd met Steadtler PigmentArt Pennen, waardoor ze tot leven komen op de pagina. Deze winterse art journal pagina is niet alleen een visueel feest, maar ook een inspirerende creatie waarin hoogwaardige materialen samenkomen om een meesterwerk te vormen. Laat je creativiteit stromen en beleef de betovering van het winterseizoen door middel van dit kunstwerk.

Art journal: A Friend

Een voorbeeld van een art journal pagina, gemaakt met onder anderen onze vintage silhouet stencils en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Art journal: A kind word...

Deze vrolijke art journal pagina is gemaakt door Roelina. Zij heeft hier voor gebruikt Distress Oxide, stencil van Josephiena's Design en een stempel van Gummiapan. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Art journal: ABSOFUCKINGLYTELYNOT!

Een mooi art journal pagina die gemaakt is met stencils van Josephiena's design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.