Foto

Sorteren op
Tonen per pagina

Foto - Draak in de lucht - DigiF-006

Deze fantastische foto van een draak met vuur dat uit zijn mond komt is een gedetailleerde illustratie van een mythisch wezen. Het hyperrealistische fantasieportret is symmetrisch en heeft ingewikkelde details die het tot een ongelooflijk kunstwerk maken. De afbeelding is 9 x 9 cm groot en perfect om in een fotolijstje of agenda te plaatsen. Het is ook geschikt voor gebruik in art journals, maar kan niet tegen de heat-tool. Deze adembenemende foto zal zeker indruk maken op elk platform.

Foto - Draken nest - DigiF-007

Deze 9 x 9 cm foto van een schattige kleine blauwe draak in een nest is een fantastische illustratie voor liefhebbers van fantasiekunst. De close-upfoto is perfect voor een fotolijstje of agenda, of om te verwerken in een art journal. Houd er echter rekening mee dat deze foto niet bestand is tegen de heat-tool. De compositie van de illustratie is zowel schattig als krachtig en zal zeker uw verbeelding prikkelen en u meenemen naar een wereld van fantasie en verwondering.

Foto - Draken nest - DigiF-008

Deze prachtige foto van een draak op het nest straalt kracht en bescherming uit. Het kleurenpalet van wit en paars creëert een kalmerende sfeer en de gedetailleerde drakenschubben maken het tot een prachtig kunstwerk. Met een afmeting van 9 x 9 cm is het geschikt voor fotolijstjes, agenda's en art journals. Het is echter niet bestand tegen hitte. De afbeelding is perfect voor liefhebbers van draken en fantasiekunst en kan een geweldige decoratie zijn voor thuis of op kantoor.

Foto - Twee katten - DigiF-002

Deze prachtige 9 x 9 cm foto-illustratie van katten die elkaar vasthouden, is een kunstwerk dat de band tussen katten en hun genegenheid voor elkaar weergeeft. De olieverfstijl geeft de semi-realistische katten een harige uitstraling. Perfect voor een fotolijstje, agenda of art journal, maar pas op dat het niet tegen de heat-tool kan. Deze foto zal zeker een blijvende indruk achterlaten in elke kamer.

Foto - UIL ILLUSTRATIE - DigiF-009

Deze opvallende digitale afbeelding van een uil op een boomstam is perfect voor liefhebbers van natuur, kunst en dieren. Het combineert modern vectorontwerp met traditionele waterverftechnieken voor een opvallend, getextureerd resultaat dat de majestueuze aanwezigheid van de uil weergeeft. Met een afmeting van 9 x 9 cm is het leuk voor in fotolijstjes of agenda's en kan het ook dienen als inspiratie voor art journaling. Houd er rekening mee dat deze foto niet tegen warmte kan.