Finnabair

Sorteren op

Finnabair Art Basics Heavy Gesso Black (250ml)

Inhoud: 250 ml Zwart, mat, basis acryl. Werkt goed als primer op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Snel te verwijderen. Werkt goed voor een verscheidenheid aan kleurproducten en zorgt voor een egale, niet-vergelende, kalkachtige achtergrond. Gesso is op waterbasis, maar blijvend en flexibel na droging. Kan worden gemengd met piment of acrylverf om een reeks aangepaste kleurondergronden te creëren. Aanbrengen met een verfkwast of paletmes. Niet giftig. Archiefveilig.
€ 11,00 incl. BTW € 5,50 incl. BTW

Finnabair Art Basics Heavy Gesso White (250ml)

Inhoud: 250 ml Wit, ondoorzichtig, mat, basis acryl. Werkt goed als primer op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Snel te verwijderen. Werkt goed voor een verscheidenheid aan kleurproducten en zorgt voor een egale, niet-vergelende, kalkachtige achtergrond. Gesso is op waterbasis, maar blijvend en flexibel na droging. Kan worden gemengd met piment of acrylverf om een reeks aangepaste kleurondergronden te creëren. Aanbrengen met een verfkwast of paletmes. Niet giftig. Archiefveilig.
€ 11,00 incl. BTW € 5,50 incl. BTW

Finnabair Art Ingredients Melange Art Pebbles

Pot met ronde, heldere mini-kunstkiezelstenen in verschillende maten. Geweldig als kleine versieringen voor mixed-media, scrapbooking, journaling en home decor projecten. Ze kunnen worden verlijmd met Art Basics art Mediums of lijm. 46st
€ 8,00 incl. BTW € 4,00 incl. BTW

Finnabair Imaginarium Birds and Bats Moulds

Creëer je favoriete gietstukken met deze siliconen mal! Gebruik hars, klei, fondant en meer om je eigen vormen voor je knutselprojecten te maken. Siliconen mallen van hoge kwaliteit met geweldige ontwerpen, perfect voor mixed media-kunst, collages en meer. Hittebestendig en voedselveilig. Details: 1 stuk - 5 × 8 inch.
€ 18,50 incl. BTW € 9,25 incl. BTW