inspiration

Sort by

Tag: Private

Een mooie tag gemaakt met diverse Tim Holtz (Idea-ology) producten en stencils van Josephiena's Design. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Travel journal - Dag 1

De eerste pagina in mijn journal, gemaakt met stencil en papier van Stamperia, acryl verf van Cadence en Distress ink. Voor een volledig overzicht van gebruikte producten, scrol naar beneden. Als je naar beneden scrolt en klik op product description vind je daar een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt.

Travel journal - kaft

Ik heb deze travel journal gemaakt met de travel journal - sjabloon van Josephiena's Design. Voor een volledig overzicht van gebruikte producten, scrol naar beneden. Als je naar beneden scrolt en klik op product description vind je daar een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt.

Workshop: Kaart Silhouet mannen

Maak ga je samen met mij deze gratis workshop doen? We gaan deze mannenkaart maken. In het pakketje zit de 3 stencils, stukje watercolor paper en de basis voor de kaart. Ook zit er nog een extra mini workshop in. Beide workshops zijn gratis online te volgen via YouTube. De links zitten in het pakket.