Stencils

Sort by
Display per page

CraftEmotions Mask stencil - Bladeren patroon A5

Deze stencil is ongeveer 148 x 210 mm groot. Deze stencils zijn zeer geschikt om te gebruiken met inkt, verf, texuurpasta’s en andere mediums. Door middel van spuiten door het stencil met inktspray, sponsen over het stencil met verf of inkt en het schrapen van textuurpasta en andere medium door het stencil om verhoogde textuureffecten te krijgen, kun je mooie achtergronden maken. Heel leuk voor in Art journals, Bijbeljournals, kaarten maken, Mixed media en meer.

CraftEmotions Mask stencil - ringen rond - ovaal achtergrond A5

Deze stencil is ongeveer 148 x 210 mm groot. Deze stencils zijn zeer geschikt om te gebruiken met inkt, verf, texuurpasta’s en andere mediums. Door middel van spuiten door het stencil met inktspray, sponsen over het stencil met verf of inkt en het schrapen van textuurpasta en andere medium door het stencil om verhoogde textuureffecten te krijgen, kun je mooie achtergronden maken. Heel leuk voor in Art journals, Bijbeljournals, kaarten maken, Mixed media en meer.

CraftEmotions Mask stencil - Tekst BETERSCHAP A6 (NL) Carla Creaties

Ontdek artistieke mogelijkheden met het 'BETERSCHAP' A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.

CraftEmotions Mask stencil - Tekst KERST A6 (NL) Carla Creaties

Ontdek artistieke mogelijkheden met het "KERST" A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.

CraftEmotions Mask stencil - Tekst LOVE YOU A6 (EN) Carla Creaties

Ontdek artistieke mogelijkheden met het "Love You" A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.

CraftEmotions Mask stencil - Tekst Meow Cats Rule A6 (EN) Carla Creaties

Ontdek artistieke mogelijkheden met het 'Meow Cats Rule' A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.

CraftEmotions Mask stencil - Tekst MERRY XMAS A6 (EN) Carla Creaties

Ontdek artistieke mogelijkheden met het 'MERRY XMAS' A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.

CraftEmotions Mask stencil - Tekst Miauw ProFiciKat A6 (NL) Carla Creaties

Ontdek artistieke mogelijkheden met het "Miauw ProFiciKat" A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.

CraftEmotions Mask stencil - Tekst Woof Let‘s Pawty A6 (EN) Carla Creaties

Ontdek artistieke mogelijkheden met het "Woof Let‘s Pawty" A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.