Kaarten - albums

Door met een potlood of pen een van deze sjablonen te omtrekken en daarna uit te knippen kun je mooie kaarten, kleine albumpje of mini art journal maken.

Sorteren op
Tonen per pagina

Cirkel - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Cirkel - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 13,2/9,2 x 13,2/9,2 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Ei - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Ei - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 15/11 x 11/7 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Gebogen vierkant - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Gebogen vierkant - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 10,4/7,4 x 10,4/7,4 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Hart - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Hart - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 13/9 x 12/8 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Kerstbel - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Kerstbel - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 13,4 x 13,2 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.