Steampunk

Als je op zoek bent naar een creatieve en unieke hobby, dan is diamond painting misschien wel iets voor jou.
Diamond painting is een vorm van mozaïekkunst waarbij je kleine, glinsterende steentjes op een voorbedrukt canvas plakt om een schitterend schilderij te maken. Het is een ontspannende en verslavende bezigheid die je urenlang plezier kan bezorgen.
Bovendien kun je met diamond painting je eigen kunstwerken maken die je kunt inlijsten, ophangen of cadeau geven.

Of als je geïnteresseerd bent in een fantasierijke en alternatieve esthetiek, dan is onze steampunk-collectie zeker het bekijken waard.
In de wereld van steampunk worden elementen van sciencefiction, fantasie en historische fictie gecombineerd. Het is een alternatieve geschiedenis waarin geavanceerde stoommachines en technologieën bestaan in een wereld die anders veel weg heeft van de 19e eeuw.
De esthetiek van steampunk wordt vaak beschreven als een mix van retro-futuristische en industriële stijlen, met een focus op ingewikkelde en versierde ontwerpen, messing, tandwielen en andere elementen die geassocieerd worden met machines.

Wij zijn dol op steampunk, omdat het ons in staat stelt om onze verbeelding de vrije loop te laten en om onze eigen werelden te creëren.
Met diamond painting kunnen we deze werelden tot leven brengen in sprankelende details. We hebben een grote selectie van steampunk diamond painting kits voor je om uit te kiezen, variërend van portretten van personages tot landschappen en scènes.
Je kunt je eigen avonturen beleven terwijl je deze kits maakt en je kunt ze gebruiken om je huis of kantoor te decoreren met een unieke flair.

Bovendien hebben we regelmatig nieuwe kits beschikbaar, dus blijf onze collectie in de gaten houden voor de nieuwste toevoegingen.
Op onze zusterwebshop Fantasy-Art.nl kun je kiezen uit een ruime collectie van schitterende afbeeldingen.
En het mooiste is: elke afbeelding die je daar ziet, kun je ook als diamond painting kit bestellen.
Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij zorgen ervoor dat je jouw favoriete steampunk afbeelding als diamond painting kit thuisgestuurd krijgt.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over diamond painting en steampunk als wij.
We horen graag wat je vindt van onze kits, wat je tips en trucs zijn voor het maken van diamond painting, en wat je ideeën zijn voor toekomstige projecten.
Laten we samen deze geweldige hobby's vieren en elkaar inspireren!

Sort by
Display per page

Paars wezen in het bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-05

De Diamondpainting-set van het paarse wezen in het bos is een fantastische nieuwe toevoeging aan uw verzameling schattige speelgoed. Het op steampunk geïnspireerde figuurtje combineert de kenmerken van een uil en een kikker in een uniek en charismatisch ontwerp met diepe paarse tinten en metalen tandwielen. Met een afmeting van 40 bij 40 cm biedt deze set volop mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bestel vandaag nog uw eigen set en ervaar de plezierige wereld van Diamondpainting!

Steampunk vrouw - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-027

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.

Steampunk woman with feather - Diamond painting - DP-068

Step into the captivating world of steampunk elegance with our "Steampunk Woman with Feather" diamond painting. This stunning masterpiece captures the essence of the steampunk genre, blending science fiction with Victorian aesthetics in a symphony of gears, cogs, and creativity. Adorned with intricate details and mechanical marvels, the canvas invites you to embark on a journey of creation and fulfillment. Each carefully placed resin rhinestone brings the artwork to life, offering not just visual splendor but also a therapeutic escape into a world of imagination. Whether for yourself or as a thoughtful gift, this diamond painting promises hours of enjoyment and the opportunity to make a striking statement in any space. Embrace the allure of steampunk fashion and function – start your diamond painting adventure today!
Dimensions: 40x60cm