Fantasie

Welkom bij onze webshop voor diamant paintings. Wij zijn blij dat je ons hebt gevonden en we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze prachtige hobby.
Diamant paintings zijn een geweldige manier om je huis te decoreren, jezelf te ontspannen en je artistieke talenten te uiten. En met onze fantasie thema's kun je je helemaal onderdompelen in de wonderlijke werelden die je zelf creëert.

In deze categorie vind je een schat aan prachtige Diamant painting kits die de verbeelding prikkelen en de creativiteit stimuleren. Onze kits met een fantasie thema zijn ontworpen om je mee te nemen naar werelden van magie, betovering en mysterie. Met een schitterende verscheidenheid aan ontwerpen, van sprookjesachtige elfen en feeën tot mythische wezens en buitenaardse landschappen, is er voor elk wat wils.

Ben je op zoek naar een unieke afbeelding voor je diamond painting? Dan hebben we goed nieuws voor je!
Op onze zusterwebshop Fantasy-Art.nl vind je een ruime collectie van prachtige fantasie-dieren.
Of je nu houdt van draken, eenhoorns, zeemeerminnen of iets anders, je vindt het daar allemaal. En als je een afbeelding ziet die je bevalt, kun je die ook als diamond painting kit bestellen. Laat het ons weten en wij regelen het voor je!

Wij zijn trots op onze kwaliteit en service. Al onze diamantschilderijen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geproduceerd in Nederland en worden geleverd met alle benodigdheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, afhankelijk van je voorkeur en niveau. En als je vragen of problemen hebt, staan wij altijd voor je klaar om je te helpen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je favoriete diamond painting kit en laat je verrassen door het resultaat. Wij wensen je veel plezier met deze fantastische hobby!

Sort by
Display per page

Dive into the Dark and Dramatic World of the Sorceress: A Mesmerizing Diamond Painting Adventure! - DP-050

Step into a world of enchantment with our diamond painting depicting a powerful sorceress amidst a mesmerizing flock of birds. Measuring 40x60 cm, this kit includes everything you need to create a stunning work of art, from acrylic diamond stones to stainless steel tweezers. Unleash your creativity and embark on a journey of imagination with this captivating and rewarding hobby.

Cosmic dragon eye - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-075

Presenting "Cosmic Dragon Eye" diamond painting: a mesmerizing masterpiece that transports you to a realm of cosmic wonder. Featuring a radiant dragon's eye surrounded by swirling hues of blue, yellow, orange, and red, this artwork invites you on a journey of creativity and self-expression. Guided by numbered squares, each diamond placement brings this celestial vision to life, making every piece a unique reflection of your inner artist. Embrace the magic of "Cosmic Dragon Eye," where imagination knows no bounds, and every stroke adds a touch of cosmic enchantment to your canvas.
Dimensions: 30x30cm

Mighty Goblin - Diamond painting - DP-011

Dive into a realm of enchantment with our captivating goblin diamond painting set. Featuring vibrant colors and intricate details, this 40x40 cm masterpiece brings fantasy to life. Crafted for both novices and artisans, our kit includes everything you need to create your own magical masterpiece. Lose yourself in the tranquility of diamond painting and unleash your creativity with every sparkling gem. Join us on a journey where imagination knows no bounds and artistry meets adventure.

Paars wezen in het bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-05

De Diamondpainting-set van het paarse wezen in het bos is een fantastische nieuwe toevoeging aan uw verzameling schattige speelgoed. Het op steampunk geïnspireerde figuurtje combineert de kenmerken van een uil en een kikker in een uniek en charismatisch ontwerp met diepe paarse tinten en metalen tandwielen. Met een afmeting van 40 bij 40 cm biedt deze set volop mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bestel vandaag nog uw eigen set en ervaar de plezierige wereld van Diamondpainting!

Paddestoel elf - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-043

De Diamondpaintingset "Paddestoel elf" is een uniek en exquise kunstwerk met een afmeting van 40 bij 60 cm. Het is met de grootste precisie en zorg gemaakt door duizenden kleine diamantjes met de hand te plaatsen. De afbeelding van het elfje met de paddestoelhoed is een origineel en schitterend ontwerp dat het hart van elke kunstkenner zal betoveren. Dit kunstwerk is een ware blikvanger en een perfect cadeau voor diegenen die iets bijzonders en unieks aan hun collectie willen toevoegen.

Schattig demonische schepsel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-028

Deze diamantpaintingset bevat alles wat nodig is om een levendig en speels kunstwerk te maken van een schattig monster dat lijkt op een combinatie van een kat en een uil, afgebeeld in levendige kleuren van rood en blauw. De set meet 40 bij 60 cm en is een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen die van knuffels houden en graag ontspannen met diamantpainting. Het eindresultaat kan worden gebruikt als mobiele achtergrond en voegt een vleugje speelsheid toe aan elk apparaat. Dit digitale schilderij is een must-have voor kunstliefhebbers die van levendige en levendige stukken houden.

Tovenaar in bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-10

Deze Diamondpainting set bevat alles wat je nodig hebt om een prachtige afbeelding te maken van een wijze tovenaar die een staf vasthoudt in een magisch bos. Het 40 bij 40 cm grote canvas toont een fotorealistische 3D-illustratie die diepte en textuur creëert, waardoor het lijkt alsof de tovenaar zo uit de lijst is gestapt. De set is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en is een geweldig cadeau voor iedereen die van magie, fantasy en kunst houdt. Bestel nu en ervaar de magie van Diamondpainting!

Vrouwelijke ridder met wit haar - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-026

De "Woman in Armor" Diamondpainting set is een uitdagende en creatieve activiteit voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en fantasy. De set bevat een voorgedrukt canvas van 30 bij 40 cm met een ultra-gedetailleerde weergave van een mooie en krachtige vrouwelijke ridder met wit haar in ingewikkeld ontworpen harnassen. Het portret is adembenemend en biedt fotogenieke details die elke nuance en ronding van het pantser vastleggen. Door de kleine diamanten te plaatsen kunt u zelf een uniek kunstwerk creëren dat perfect past in elke kamer van uw huis.