Gel Medium - lijm

Sorteren op

Aleene's - Original Tacky Glue (118 ml)

Een van de meest vertrouwde universele lijmen die je kunt vinden, Original Tacky Glue werkt op vrijwel elk oppervlak. De dikke, plakkerige formule grijpt voorwerpen bij contact en droogt supersterk en permanent, waardoor het ideaal is voor knutselen, hobby's, doe-het-zelvers en huishoudelijke reparaties. Beter nog, het is niet giftig, dus kinderen kunnen het ook gebruiken! Bevat 118 ml.

CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft sheets A4 - 5 sheets

Dubbelzijdig klevende sheets. Hecht tweezijdig op papier, hout, kunststof, metaal, glas etc. De vellen zijn 21 bij 29,7 cm (A4) groot en worden verkocht per 5 vellen.

CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft sheets A5 - 10 sheets

Dubbelzijdig klevende sheets. Hecht tweezijdig op papier, hout, kunststof, metaal, glas etc. De vellen zijn 21 bij 14,8 cm (A5) groot en worden verkocht per 10 vellen.

CraftEmotions Multi coat mat 250ML

Te gebruiken als lijm, decoupagelak en beschermlaag. Dringt niet door papier heen en geeft een egale glans.

Finnabair Art Basics 3D Matte Gel (250ml)

Inhoud: 250 ml. Zwaar acryl medium. Te gebruiken: breng aan met een paletmes om textuur toe te voegen, verfraaiingen aan te brengen of dimensie aan uw projecten te geven. Archiefveilig. Niet giftig.
€ 15,00 incl. BTW € 7,50 incl. BTW

Finnabair Art Basics Modelling Paste

Inhoud: 250 ml. Modeling paste. Wit, mat, acryl medium. Te gebruiken: aanbrengen met een paletmes, gebruiken om textuur, dimensie of als basis voor aangepaste verven en kleuren te creëren. Archiefveilig. Niet giftig.
€ 15,00 incl. BTW € 7,50 incl. BTW

Finnabair Art Basics Soft Matte Gel (250ml)

Inhoud: 250 ml. Transparant, flexibel, permanent, acrylmedium met een matte afwerking. Geweldig als collagelijm en medium voor overdrachtstechnieken. Greate-basis voor aangepaste gels en verven - mengt zich met pigmenten, inkt en acrylverf. Aanbrengen met een penseel. Op waterbasis. Archiefveilig. Niet giftig.
€ 15,00 incl. BTW € 7,50 incl. BTW