Products tagged with 'oranje'

Sort by
Display per page

Cadence Dora Perla Met. Relief Pasta Orange

Content: 150 ml An acrylic/water-based structure paste with an extra glitter in it, applied for giving dimensional effect on all hard surfaces. Applied to stencil and free pattern relief work. Advises to be used by a spatula, fan brush, sponge. protect from frost. Non-toxic.

carved pumpkin- Distress ink

Tim Holtz® Mini Distress-inktkussen is een kleurstofinkt op waterbasis en zit in 1” x 1” inktpad.

Crackling Campfire - Distress ink

Tim Holtz® Mini Distress-inktkussen is een kleurstofinkt op waterbasis en zit in 3” x 3” inktpad. De Mini heeft een verhoogd viltkussen met inkt die reactief is met water en coördineert met het Distress-palet van producten. Elk stempelkussen is stapelbaar en lichtbestendig. Mini-inktkussens kunnen opnieuw worden geïnkt met bijpassende Distress Ink Re-inker. En worden verkocht in afzonderlijke verpakkingen. Met deze inkt kun je hele mooie achtergronden maken. Ook kun je stempelafdrukken inkleuren, door het stempel kussen op een stukje plastic te drukken blijft er een beetje inkt achter en kun je deze met een waterpenseel opnemen en de afdruk inkleuren. TIP: gebruik voor de afdruk een watervaste stempelinkt.
€7.50 incl tax €3.75 incl tax

Crackling Campfire - Distress Ink Re-inkers

Re-Inkers kunnen worden gebruikt om Distress Oxide-inkpads opnieuw te voorzien van inkt, inkpads worden afzonderlijk verkocht. Re-Inkers zijn verkrijgbaar in flessen van 0,5 oz Zuurvrij Niet giftig Bestand tegen vervagen