Gel Medium - lijm

Sorteren op

Aleene's - Original Tacky Glue (118 ml)

Een van de meest vertrouwde universele lijmen die je kunt vinden, Original Tacky Glue werkt op vrijwel elk oppervlak. De dikke, plakkerige formule grijpt voorwerpen bij contact en droogt supersterk en permanent, waardoor het ideaal is voor knutselen, hobby's, doe-het-zelvers en huishoudelijke reparaties. Beter nog, het is niet giftig, dus kinderen kunnen het ook gebruiken! Bevat 118 ml.

CraftEmotions Multi coat mat 250ML

Te gebruiken als lijm, decoupagelak en beschermlaag. Dringt niet door papier heen en geeft een egale glans.

Finnabair Art Basics 3D Matte Gel (250ml)

Inhoud: 250 ml. Zwaar acryl medium. Te gebruiken: breng aan met een paletmes om textuur toe te voegen, verfraaiingen aan te brengen of dimensie aan uw projecten te geven. Archiefveilig. Niet giftig.

Finnabair Art Basics Heavy Body Gel

Inhoud: 250 ml. Transparant, flexibel, permanent, extra zwaar acryl medium met een glanzende afwerking. Voegt zware body toe aan verf; mengt zich met pigmenten, inkten en verven; helpt bij het creëren van een dimensionale textuur met zeer hoge pieken. Uitstekende 3D-collagekleefstof of als basis voor dikke, op maat gemaakte gels. Aanbrengen met een paletmes, textuurgereedschap of vingers. Op waterbasis. Archiefveilig. Niet giftig.

Finnabair Art Basics Modelling Paste

Inhoud: 250 ml. Modeling paste. Wit, mat, acryl medium. Te gebruiken: aanbrengen met een paletmes, gebruiken om textuur, dimensie of als basis voor aangepaste verven en kleuren te creëren. Archiefveilig. Niet giftig.

Finnabair Art Basics Soft Matte Gel (250ml)

Inhoud: 250 ml. Transparant, flexibel, permanent, acrylmedium met een matte afwerking. Geweldig als collagelijm en medium voor overdrachtstechnieken. Greate-basis voor aangepaste gels en verven - mengt zich met pigmenten, inkt en acrylverf. Aanbrengen met een penseel. Op waterbasis. Archiefveilig. Niet giftig.

Tombow Glue stick 10 g

Glue Stick Professional: kreukvrij verlijmen, afwasbaar, tot 2 min. beweegbaar na het aanbrengen.

Tombow Glue stick 22 g

Glue Stick Professional: kreukvrij verlijmen, afwasbaar, tot 2 min. beweegbaar na het aanbrengen.