Foto - Draak in de lucht - DigiF-006

Fabrikant: Josephiena`s
Beschikbaarheid: 4 op voorraad
Artikelnr.: DigiF-006
Deze fantastische foto van een draak met vuur dat uit zijn mond komt is een gedetailleerde illustratie van een mythisch wezen. Het hyperrealistische fantasieportret is symmetrisch en heeft ingewikkelde details die het tot een ongelooflijk kunstwerk maken. De afbeelding is 9 x 9 cm groot en perfect om in een fotolijstje of agenda te plaatsen. Het is ook geschikt voor gebruik in art journals, maar kan niet tegen de heat-tool. Deze adembenemende foto zal zeker indruk maken op elk platform.
€ 1,00 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Een adembenemende foto van een draak met vuur dat uit zijn mond komt. Deze fantastische afbeelding is gedrukt op een afmeting van 9 x 9 cm, waardoor het perfect is om in een fotolijstje of agenda te plaatsen. Maar dat is niet alles, deze foto is ook geweldig om te gebruiken in je art journal, zodat je dit prachtige symmetrische portret altijd bij je hebt.

    Dit hyperrealistische fantasieportret is een echte eye-catcher en zal zeker indruk maken op elk platform. Het toont een krachtig en mythisch wezen - de draak, in volle glorie. Het is een perfecte weergave van dit fantasierijke wezen met ingewikkelde details die het tot een ongelooflijk gedetailleerde illustratie maken.

    Het gezicht van de draak is in volle glorie afgebeeld, met zijn mond wijd open terwijl hij vuur spuwt. Dit creëert een betoverende en intimiderende scène die je niet snel zult vergeten. Let op: deze foto kan niet tegen de heat-tool.

    Als je een fan bent van fantasie en mythische wezens, dan is deze foto van de draak met vuur dat uit zijn mond komt zeker iets voor jou. Het is een uniek en opvallend stuk dat je kunt gebruiken om je ruimte te versieren of om te verwerken in je creatieve projecten. Wacht niet langer en voeg deze prachtige foto toe aan je collectie!