Foto - Draken nest - DigiF-007

Fabrikant: Josephiena`s
Beschikbaarheid: 1 op voorraad
Artikelnr.: DigiF-007
Deze 9 x 9 cm foto van een schattige kleine blauwe draak in een nest is een fantastische illustratie voor liefhebbers van fantasiekunst. De close-upfoto is perfect voor een fotolijstje of agenda, of om te verwerken in een art journal. Houd er echter rekening mee dat deze foto niet bestand is tegen de heat-tool. De compositie van de illustratie is zowel schattig als krachtig en zal zeker uw verbeelding prikkelen en u meenemen naar een wereld van fantasie en verwondering.
€ 1,00 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Dit prachtige product is een 9 x 9 cm foto van een schattige kleine blauwe draak in een nest. De close-upfoto laat het fantasiekunstgenre op zijn best zien en zal zeker uw verbeelding prikkelen en u meenemen naar een wereld van fantasie en verwondering.

    Deze full colour illustratie is niet alleen leuk voor in een fotolijstje of agenda, maar ook leuk om te verwerken in uw art journal. De fantastische compositie van deze illustratie is perfect voor wie van draken houdt en op zoek is naar een avatarafbeelding die zowel schattig als krachtig is.

    Het is echter belangrijk op te merken dat deze foto niet bestand is tegen de heat-tool. Het is dus belangrijk om de foto op een veilige afstand te houden van warmtebronnen.

    Of u nu een fan bent van fantasiekunst of gewoon een leuke foto zoekt om in uw fotolijstje of agenda te plaatsen, deze close-up van een draak in een nest is een prachtige kunstwerkillustratie die u niet wilt missen.