Foto - Twee katten - DigiF-002

Fabrikant: Josephiena`s
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: DigiF-002
Deze prachtige 9 x 9 cm foto-illustratie van katten die elkaar vasthouden, is een kunstwerk dat de band tussen katten en hun genegenheid voor elkaar weergeeft. De olieverfstijl geeft de semi-realistische katten een harige uitstraling. Perfect voor een fotolijstje, agenda of art journal, maar pas op dat het niet tegen de heat-tool kan. Deze foto zal zeker een blijvende indruk achterlaten in elke kamer.
€ 1,00 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Deze prachtige foto-illustratie van een paar katten die knus bij elkaar zitten, is een waar kunstwerk dat een ongelooflijk mooie weergave is van de band tussen katten en hun onbreekbare genegenheid voor elkaar. Met afmetingen van 9 x 9 cm, is deze foto perfect voor in een fotolijstje of agenda, maar ook zeer geschikt om te verwerken in een art journal. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze foto niet bestand is tegen de heat-tool.

    De olieverfstijl die in dit parelmoer schilderij wordt gebruikt, geeft de katten een semi-realistische uitstraling met behoud van het harige gevoel. De katten zijn afgebeeld terwijl ze elkaar vasthouden, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat die elke kamer zeker zal opvrolijken. Deze prachtige kunstwerkillustratie is perfect voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en artistieke manier om hun liefde voor deze dieren te uiten.

    Met deze foto in je bezit, kun je genieten van de onmiskenbare schoonheid van deze katten en de genegenheid die ze voor elkaar hebben. Het is een prachtige toevoeging aan elke kamer en zal zeker een gespreksonderwerp zijn wanneer gasten op bezoek komen. Of je nu een fotolijstje, agenda of art journal hebt, deze foto past perfect en zal een blijvende indruk achterlaten.