Tools

Sorteren op

Penseel set, Plat

Set van 3 platte penselen, van synthetisch materiaal. In de maten 10, 6 en 2.

Ranger Mini Blending Tool Replacement Foams

De Mini Ink Blending Tool heeft een rond sponsje die perfect is voor het aanbrengen van inkt en verf op kleine gebieden. De Mini Ink Blending Tool heeft dezelfde handgreep als het rechthoekige formaat en kan ook in de Craft Spinner worden opgeborgen voor eenvoudig en gemakkelijk gebruik. De ronde sponsjes zijn het perfecte hulpmiddel om inkt en verf door stencils aan te brengen. Gebruik voor elke kleur een apart sponsje, met name bij zoals Distress Ink. Deze verpakking bevat 20 sponsjes die passen op de ronde blending tool van Ranger.

Ranger Mini Ink Blending Tool

De Mini Ink Blending Tool heeft een rond sponsje die perfect is voor het aanbrengen van inkt en verf op kleine gebieden. De Mini Ink Blending Tool heeft dezelfde handgreep als het rechthoekige formaat en kan ook in de Craft Spinner worden opgeborgen voor eenvoudig en gemakkelijk gebruik. De ronde sponsjes zijn het perfecte hulpmiddel om inkt en verf door stencils aan te brengen. Gebruik voor elke kleur een apart sponsje, met name bij zoals Distress Ink. Met 2 houders en 4 sponsjes zijn creatieve kleurmogelijkheden eindeloos.

Tombow water brush (leeg) fijne middelfijne en platte punt set 3 st

De hervulbare penseel met waterreservoir is een praktisch hulpmiddel voor aquareltechnieken. Door druk op de barrel wordt de waterdosering geregeld. De penseel met waterreservoir heeft een beschermend dopje en is dus ideaal voor onderweg. Geschikt voor het werken met de ABT Dual Brush Pens en andere wateroplosbare kleuren. Voor watercolor, aquarel, lettering, illustraties, urban sketching, manga e.v.m. De penseel met waterreservoir wordt leeg geleverd en is eenvoudig na- en hervulbaar door het afschroefbare reservoir. De punt kan gemakkelijk met water gereinigd worden.