Geelgroene vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-063

Fabrikant: Josephiena`s
Beschikbaarheid: 1 op voorraad
Artikelnr.: DP-063
Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een verbluffend schilderij van een geelgroene vogel te maken, die de gedetailleerde afbeelding van de veren en frisse kleuren tot leven brengt. De set omvat hoge kwaliteit gekleurde acryl diamanten die gemakkelijk te plaatsen zijn op het voorbedrukte canvas, waardoor het schilderij een glinsterend en realistisch uiterlijk heeft. Het is een leuke en ontspannende activiteit om te doen en zorgt voor een gevoel van voldoening wanneer het kunstwerk vordert, perfect voor elke kunstliefhebber of dierenliefhebber.
€ 24,95 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  De Diamondpainting set bevat alles wat je nodig hebt om een verbluffend digitaal schilderij te maken van een geelgroene vogel die op een tak rust. Het kunstwerk heeft een prachtige HD-resolutie die de ingewikkelde details van de veren, wat zorgt voor een verbluffend en realistisch resultaat.

  Het schilderij is niet alleen een lust voor het oog, maar draagt ook bij aan de sfeer van elke kamer. De frisse kleuren geeft het kunstwerk extra charme en maakt het een echte blikvanger voor elke dierenliefhebber. De hoogwaardige resolutie en gedetailleerde afbeelding maken dit schilderij de perfecte manier om de schoonheid van het dierenrijk in elke ruimte te brengen.

  Met een afmeting van 30 bij 40 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Antique White - Cadence Hybride acrylverf

Hybrid Multi surfaces Inhoud: 120 ml Nieuwe generatie hobbyverf op waterbasis met een geavanceerde formule met uitstekende hechting op alle oppervlakken. Kan werken op hout, metaal, glas, terracotta, keramiek, glas, papier, plastic, stof met een uitstekende dekking. binnen- en buitenformule is vocht- en roestbestendig. Geen primer of sealer nodig. Superieure vloei en egalisatie met een duurzame harde afwerking. Niet giftig. Gecertificeerd door EN 71 & CE.