Diamond paintings

Welkom bij onze diamond painting kits van Josephiena.nl! Wij zijn blij dat je onze website hebt gevonden en dat je interesse hebt in deze prachtige hobby.

Diamond painting is een creatieve hobby waarbij je kleine glanzende plastic steentjes gebruikt om afbeeldingen te maken. Het lijkt een beetje op borduren of mozaïeken, maar dan met diamanten. Je kunt allerlei soorten afbeeldingen maken, van dieren en landschappen tot portretten en mandala's. Het resultaat is een schitterend kunstwerk dat je kunt inlijsten of cadeau kunt geven.

Bij Josephiena.nl vind je een breed scala aan eigen ontwerpen die je nergens anders kunt krijgen. Wij maken onze diamond paintings met veel liefde en zorg, en we gebruiken alleen de beste materialen. Onze canvassen zijn voorbedrukt met een kleurcode die overeenkomt met de diamanten. Zo weet je precies waar je welke steen moet plaatsen. Onze diamanten zijn van hoge kwaliteit en hebben een mooie glans. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel detail je wilt. Vind meer ontwerpen op onze zustersite Fantasy-Art.nl. Al onze producten worden in Nederland gemaakt voor gegarandeerde kwaliteit.

Het proces van diamond painting is heel eenvoudig en leuk om te doen. Je begint met het kiezen van een patroon dat je mooi vindt. Je kunt kiezen uit verschillende thema's, zoals bloemen, dieren, kunst, kerst en nog veel meer.

Als je een patroon hebt gekozen, krijg je een pakket thuisgestuurd met alles wat je nodig hebt om te beginnen. In het pakket zit een canvas met het patroon erop gedrukt, een pincet en een was-pen om de diamanten op te pakken, een sorteerbakje om de diamanten te ordenen, een waxblokje om de pen mee te vullen en natuurlijk de diamanten zelf in zakjes met nummers erop.

Om te beginnen haal je een klein stukje van de beschermfolie van het canvas af. Je pakt dan een diamant op met de pincet of de was-pen en plaatst deze op het juiste vakje op het canvas. Je drukt de diamant goed aan zodat hij blijft plakken. Je herhaalt dit proces totdat je alle vakjes hebt gevuld met de juiste kleuren. Zo zie je het patroon langzaam tot leven komen.

Diamond painting is een ontspannende activiteit die stress kan verminderen en je concentratie kan verbeteren. Het is ook heel gezellig om samen met vrienden of familie te doen. Je kunt elkaar helpen, tips geven of gewoon gezellig kletsen terwijl je bezig bent. Diamond painting is geschikt voor jong en oud, en voor beginners en gevorderden. Het maakt niet uit hoe snel of langzaam je werkt, het gaat om het plezier van het creëren.

Wij hopen dat je enthousiast bent geworden over diamond painting en dat je snel een kijkje neemt in onze webshop. Wij hebben altijd leuke aanbiedingen en acties voor onze klanten, dus houd onze website in de gaten.
Als je vragen hebt over onze producten of diensten, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

Sorteren op

Afrikaanse olifant - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-018

Deze Diamondpainting set biedt een uitdagend en bevredigend project om je creatieve vaardigheden te testen. Het bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig 40 bij 40 cm kunstwerk te maken. Het ontwerp van de Afrikaanse olifant is adembenemend realistisch en heeft een betoverende symmetrie. De vlinderverlichting zorgt voor een psychedelische blacklight-stijl die je meeneemt naar een wereld van pure verbeelding. Het resultaat is een prachtig en uniek kunstwerk dat perfect is om aan de muur te hangen of om cadeau te doen aan creatieve vrienden of familieleden.

Blauwe draak - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-055

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.

Donkere dramatische tovenares - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-050

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.

Draak in de lucht - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-06

De Diamondpainting set van 40 bij 40 cm introduceert het concept art van een majestueuze draak die door de lucht zweeft en vuur spuwt. Het portret is hyper-realistisch met een perfecte weergave van het mythische wezen. De set bevat alle benodigde materialen om het fantasieportret te creëren. Het portret is gemakkelijk te maken en geschikt voor beginners en ervaren Diamondpainting liefhebbers. Bestel deze set vandaag nog en transformeer je muur met dit prachtige fantasieportret van de draak in de lucht.

Draken nest - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-007

De Diamondpainting set van 40 bij 40 cm biedt een prachtige afbeelding van een blauwe draak in een nest, die het fantasie genre op zijn best weergeeft. Deze schattige afbeelding zal zeker de verbeelding van de liefhebbers van draken prikkelen en een betoverend resultaat opleveren. De set bevat alles wat nodig is om het kunstwerk te maken, inclusief voorgesorteerde diamanten en gereedschap. Het eindresultaat zal een krachtige en schattige afbeelding zijn die perfect is voor decoratie in huis. Een geweldige keuze voor creatieve knutselaars die van draken houden.

Etherische onweerswolk - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-030

Maak kennis met een buitengewoon product, een prachtige foto die een adembenemend natuurverschijnsel vastlegt - een enorme verticale wolkformatie die opstijgt uit het midden van een uitgestrekt wateroppervlak. Deze opmerkelijke afbeelding is een waar meesterwerk van nucleaire kunst dat de gloeiende dreigende wolken in hun volle majesteit toont, en een zeldzaam en ontzagwekkend schouwspel laat zien. Deze diamond painting kit is perfect voor iedereen die de kracht en schoonheid van de natuur waardeert, en het zal zelfs de meest kritische kunstliefhebbers imponeren.

Geelgroene vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-063

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een verbluffend schilderij van een geelgroene vogel te maken, die de gedetailleerde afbeelding van de veren en frisse kleuren tot leven brengt. De set omvat hoge kwaliteit gekleurde acryl diamanten die gemakkelijk te plaatsen zijn op het voorbedrukte canvas, waardoor het schilderij een glinsterend en realistisch uiterlijk heeft. Het is een leuke en ontspannende activiteit om te doen en zorgt voor een gevoel van voldoening wanneer het kunstwerk vordert, perfect voor elke kunstliefhebber of dierenliefhebber.

Kleurrijke vogels op tak - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-056

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.

Konijn met licht - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-21

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtige afbeelding van het witte konijn met licht te maken. Het gedetailleerde en schattige Pixar-personageontwerp, samen met de ingewikkelde plooien in zijn kleding, zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op je gezicht toveren. De set bevat hoogwaardige acryl diamanten en een voorgedrukt canvas, wat het een geweldige keuze maakt voor fans van kunst, ambacht, hobby en creativiteit. Het eindresultaat is een betoverend kunstwerk dat perfect is als interieurdecoratie.

Luipaard - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-024

De Diamondpainting set van 30 bij 40 cm biedt een ongelooflijk gedetailleerd en verfijnd portret van een luipaard zittend op een boomtak. Het prachtige schilderij vangt de essentie van een lenteavond en toont de krachtige en majestueuze aanwezigheid van de jaguar, waarbij elke lijn en ronding perfect tot in de kleinste details wordt weergegeven. De set bevat alle benodigdheden om het kunstwerk te creëren en is perfect voor elke creatieve geest die houdt van de natuur en verfijning. Het is een betoverend stuk dat elke kunstcollectie zal verrijken.

Moeder konijn - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-045

Deze diamantpaintingset is een indrukwekkend kunstwerk met superhoge details en een schitterend kleurenpalet. Het 40 bij 60 cm canvas toont een fantasiewereld in de zandwoestijn met een konijnenpunkkarakter, een wit konijn in bontpantser met geweren. Het portret is uitdagend maar bevredigend en bevat alle benodigde materialen om het kunstwerk te maken, waaronder acryl diamanten, een patrooncanvas, pincet en schudbakje. Dit meesterwerk van kunst en creativiteit is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en uitdagende hobby.

Nacht maan zee - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-25

Deze Diamondpainting set van 30 bij 40 cm biedt een ontspannende en creatieve activiteit voor zowel beginners als gevorderden. De afbeelding van Het pad, omringd door de rustige oceaan op de achtergrond, creëert een gevoel van vrede en sereniteit. Het eindproduct is van de hoogste kwaliteit dankzij de HD-afbeelding en heldere, levendige kleuren. De vlotter onder maanlichteffect geeft de afbeelding een extra dimensie. Met deze set kunt u uw eigen kunstwerk maken dat u met trots aan de muur kunt hangen.