Clear-stempels

Sorteren op
Tonen per pagina

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish

De CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish is een hoogwaardige en schattige stempelset met 2 stempels, waarvan de grootste een oppervlakte van 37 x 34 mm heeft. Deze set is geschikt voor diverse papierambachten zoals scrapbooking en kaarten maken. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en geven heldere en duidelijke afdrukken dankzij het gebruik van hoogwaardig polymeer. De afbeeldingen zijn ontworpen met het oog op katten- en vissenliefhebbers. Een onmisbaar onderdeel van uw creatieve toolkit.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Klaproos

De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf stempels, waarvan de grootste ongeveer 28 x 9 mm tot 40 x 36 mm is. Deze set heeft als thema klaprozen en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Sterkte Gecondoleerd NL

De CraftEmotions clearstamps set bevat vijf hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder condoleancekaarten en andere bemoedigende gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Text Happy Birthday EN

De CraftEmotions clearstamps set bevat drie stempels van verschillende groottes, waarvan de grootste ongeveer 56 x 10 mm is. De set bevat ook een tekststempel van 6x7cm met de tekst "Happy Birthday". De stempels zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen worden gereinigd met water en zeep of een stempelreiniger. Met deze set van clearstamps kun je creatief zijn en persoonlijke accenten toevoegen aan je projecten. Deze stempels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om heldere en scherpe afbeeldingen te produceren bij gebruik met inkt.

CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tropische vissen

De CraftEmotions clearstamps set is perfect voor creatieve hobbyisten die van tropische vissen houden. De set bevat 6 hoogwaardige stempels met heldere ontwerpen van verschillende maten, variƫrend van 13 x 9 mm tot 34 x 25 mm. Deze stempels bieden een consistente afdrukkwaliteit en zijn gemakkelijk te gebruiken voor verschillende projecten zoals kaarten maken, scrapbooking en cadeaubonnen. Het tropische vis-thema voegt een exotische en esthetisch aantrekkelijke touch toe aan uw creatieve projecten.

CraftEmotions clearstamps A6 - Funny animals 1 (EN) Carla Creaties

De CraftEmotions clearstamps A6 - Funny animals 1 van Carla Creaties is een set van 14 hoogwaardige clear-stempels met afmetingen die oplopen van ca. 13 x 5 mm tot 75 x 45 mm. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en perfect voor het maken van gedetailleerde en grappige afdrukken van dieren. Met hun transparante materiaal is het eenvoudig om te zien waar je stempelt en zo een perfect resultaat te behalen.

CraftEmotions clearstamps A6 - Funny animals 3 (EN) Carla Creaties

De CraftEmotions clearstamps A6 - Funny animals 3 van Carla Creaties is een set van 9 hoogwaardige clear-stempels met afmetingen die oplopen van ca. 23 x 7 mm tot 64 x 70 mm. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en perfect voor het maken van gedetailleerde en grappige afdrukken van dieren. Met hun transparante materiaal is het eenvoudig om te zien waar je stempelt en zo een perfect resultaat te behalen.

CraftEmotions clearstamps A6 - Funny animals 4 (EN) Carla Creaties

De CraftEmotions clearstamps A6 - Funny animals 4 van Carla Creaties is een set van 9 hoogwaardige clear-stempels met afmetingen die oplopen van ca. 16 x 11 mm tot 56 x 45 mm. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en perfect voor het maken van gedetailleerde en grappige afdrukken van dieren. Met hun transparante materiaal is het eenvoudig om te zien waar je stempelt en zo een perfect resultaat te behalen.

CraftEmotions clearstamps A6 - Kippen en kuikens GB Dimensional stamp

De CraftEmotions clearstamps A6 - Kippen en kuikens GB Dimensional stamp is een set van 14 doorzichtige stempels met afbeeldingen van narcissen. De stempels variƫren in grootte van 16 x 25 mm tot 67 x 44 mm en zijn ontworpen om te worden gebruikt met een transparant acryl stempelblok. Reiniging kan eenvoudig worden gedaan met stempelreiniger of zeep en water. Deze set biedt veel variatie en mogelijkheden voor creatieve projecten en produceert indrukwekkende resultaten met gedetailleerde en prachtig ontworpen afbeeldingen.