Personen

Welkom bij onze categorie voor diamond painting kits met afbeeldingen van personen en gezichten. Hier vind je een uitgebreide selectie van diamond painting kits die speciaal zijn ontworpen om de schoonheid en emoties van mensen vast te leggen. Of je nu op zoek bent naar een realistische portret of een kleurrijk gezicht, we hebben de perfecte kit voor jou.

Sorteren op
Tonen per pagina

Donkere dramatische tovenares - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-050

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.

Draak in de lucht - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-06

De Diamondpainting set van 40 bij 40 cm introduceert het concept art van een majestueuze draak die door de lucht zweeft en vuur spuwt. Het portret is hyper-realistisch met een perfecte weergave van het mythische wezen. De set bevat alle benodigde materialen om het fantasieportret te creëren. Het portret is gemakkelijk te maken en geschikt voor beginners en ervaren Diamondpainting liefhebbers. Bestel deze set vandaag nog en transformeer je muur met dit prachtige fantasieportret van de draak in de lucht.

Gotische bloemengodin - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-035

Deze Diamondpainting set van 40 bij 60 cm is geïnspireerd op de keizerin-tarotkaart en is perfect voor fans van het League of Legends-universum en tarotlezingen. Het ontwerp heeft een etherisch en buitenaards effect door het magenta licht dat het gezicht van het onderwerp in het midden van het portret doet gloeien. Het canvas is van hoge kwaliteit en bevat Diamondpainting kralen van verschillende kleuren en maten. Het maken van deze Diamondpainting is een ontspannende en creatieve bezigheid die resulteert in een prachtig stuk dat je trots kunt ophangen in je huis of kantoor.

kleurrijke vrouw in verf - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-22

Met deze Diamondpainting set kunt u een kleurrijke en abstracte afbeelding van een vrouw in verf maken op een canvas van 30 bij 40 cm. Het kleurgebruik is geïnspireerd en zorgvuldig gekozen om de algehele schoonheid van het kunstwerk te verbeteren. Deze set is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt een leuke en ontspannende manier om creatief bezig te zijn. Het resultaat is een dynamisch en betoverend kunstwerk dat de kijker naar binnen trekt met zijn unieke mix van abstracte en representatieve elementen.

Man Gotisch Langswaard - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-038

Deze Diamondpainting set met een afbeelding van een man die een zwaard vasthoudt voor een kasteel heeft een gotische epicness die fantasy liefhebbers zal inspireren. Het schilderij heeft een Elden Ring-stijl en de lichtbundel die op de man schijnt draagt bij aan de dramatische sfeer. De set bevat alles wat nodig is om direct te beginnen met het creëren van uw eigen meesterwerk en is een geweldig cadeau voor creatieve vrienden en familie.

Mysterieuze tovenares - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-047

Deze Diamondpainting set bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig meesterwerk van fantasiekunst te maken. Het kunstwerk van 40 bij 60 cm toont een close-up van het gezicht van een betoverende vrouw in een sierlijk pantser. De set bevat hoogwaardige diamantjes om de ingewikkelde details tot leven te brengen. Het maken van deze Diamondpainting kan een ontspannende en meditatieve ervaring zijn en het eindresultaat zal een indrukwekkend kunstwerk zijn dat perfect is om op te hangen in elke kamer.

Paars wezen in het bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-05

De Diamondpainting-set van het paarse wezen in het bos is een fantastische nieuwe toevoeging aan uw verzameling schattige speelgoed. Het op steampunk geïnspireerde figuurtje combineert de kenmerken van een uil en een kikker in een uniek en charismatisch ontwerp met diepe paarse tinten en metalen tandwielen. Met een afmeting van 40 bij 40 cm biedt deze set volop mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bestel vandaag nog uw eigen set en ervaar de plezierige wereld van Diamondpainting!

Tovenaar in bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-10

Deze Diamondpainting set bevat alles wat je nodig hebt om een prachtige afbeelding te maken van een wijze tovenaar die een staf vasthoudt in een magisch bos. Het 40 bij 40 cm grote canvas toont een fotorealistische 3D-illustratie die diepte en textuur creëert, waardoor het lijkt alsof de tovenaar zo uit de lijst is gestapt. De set is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en is een geweldig cadeau voor iedereen die van magie, fantasy en kunst houdt. Bestel nu en ervaar de magie van Diamondpainting!

Vrouw van de natuur - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-04

De Diamondpainting set van 40 bij 40 cm bevat alles wat nodig is om een verbluffend meesterwerk te maken. Het geavanceerde digitale anime kunstwerk van de Vrouw van de natuur, is prachtig gedetailleerd met ingewikkelde olieverfschilderijen die een magische wereld vastleggen. Met de meegeleverde tools en materialen zoals diamantapplicator en een blokje wax, kan elke kunstliefhebber het kunstwerk maken. Dit is een perfecte set voor zowel beginners als ervaren kunstenaars, en de canvas is gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige kwaliteit te garanderen.