Producten gelabeld met 'vlinder'

Sorteren op
Tonen per pagina

Art journal: in the summer

Een mooi art journal pagina waarbij ik stempels van Gummiapan heb gecombineerd met Idea-Ology producten van Tim Holtz. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Kaart: She had a Feeling

Een vrolijke blauw/paarse kaart, gemaakt met een stencil van Josephiena's design, stempels van Gummiapan en distress ink. Scrol naar beneden voor een overzicht van gebruikte producten.

Kleurige vlinder - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-072

Ontdek de betoverende "Kleurige vlinder" diamond painting, een meesterwerk dat de pracht van de natuur vastlegt met een levendige vlinder zwevend tegen een etherische bosachtergrond. Met hoogwaardige harssteentjes en gereedschappen, creëer je moeiteloos een meeslepend kunstwerk. Niet alleen een decoratie, maar een gespreksstarter die milieubehoud en vakmanschap viert. Begin vandaag nog aan deze betoverende reis!
Afmetingen: 30x40cm

Vlinder groen-blauw - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-060

Ontdek de betovering van onze vlinder diamond painting, een meesterwerk dat kunst en symboliek verenigt. Deze unieke creatie neemt je mee op een reis van duisternis naar luminescentie, met minutieuze details die organische perfectie weerspiegelen. Een symfonie van tinten en een eerbetoon aan de symmetrie van de natuur. Laat dit schilderij een baken van inspiratie zijn, en verrijk je ruimte met een verhaal van hoop en vernieuwing.
Afmetingen: 30x40cm