Overige

Sorteren op

Cadence sjabloneerkwast NO:4 - 18mm

Stencil tamponeer penseel Deze penseel in de maat 4 - 18mm is zeer geschikt voor het aanbrengen van acrylverf door een stencil. Maar ook voor het aanbrengen van een structuur verf met een zandkorrel. Bijv. de Rusty Patina van Cadence.

Cadence sjabloneerkwast NO:6 - 20mm

Stencil tamponeer penseel Deze penseel in de maat 6 - 20mm is zeer geschikt voor het aanbrengen van acrylverf door een stencil. Maar ook voor het aanbrengen van een structuur verf met een zandkorrel. Bijv. de Rusty Patina van Cadence.

Crafter's Companion EZ Mount Single Foam Sheet

Dit premium statische bevestigingskussen wordt gebruikt om uw rubberen stempelvellen te monteren, zodat ze kunnen worden gebruikt met acrylblokken. De ene kant heeft lijm voor het permanent bevestigen van uw rubberen vel en de andere heeft een statische kleeflaag die tijdelijk aan een acrylblok hecht voor gebruik. EZ Mount is de perfecte keuze voor diegenen die ruimte willen besparen bij het opbergen van hun postzegels. Verwijder uw oude op hout gemonteerde stempels en breng EZ Mount aan op de achterkant om uw oude, moeilijk te vinden collecties om te toveren in een slankere, gemakkelijk te vinden oplossing! Verkocht in losse vellen 8½ "x 11".

Fine Art Resin 180 gr - Viva

Fine Art Resin 180 gr, 2-komponentig

Foambrush - Nellies choice

Nellie‘s Choice Dabber sponsstokjes 8cm - spons 2cm 3 ST

Nellie‘s Choice Mixed Media brush #3 NMMB005 27x38mm

Nellie‘s Choice Mixed Media brush #3 NMMB005 27x38mm

Penseel set, Plat

Set van 3 platte penselen, van synthetisch materiaal. In de maten 10, 6 en 2.