Producten gelabeld met 'kaart'

Sorteren op
Tonen per pagina

Cirkel - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Cirkel - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 13,2/9,2 x 13,2/9,2 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Ei - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Ei - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 15/11 x 11/7 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

GA SlimLine Doornroosje - stans - Gummiapan - D240144

De set bevat 1 stans. De stans is ongeveer 71x144 mm groot. Met deze SlimeLine kaartje stans geeft een mooi rand van rozen met stelen. De SlimeLine kaart stansen van Gummiapan maken achtergronden of randen voor een smalle A6-kaart, maar zijn ook heel leuk te gebruiken in een Journal.

GA SlimLine Schelpen- stans - Gummiapan - D240322

De set bevat 1 stans. De stans is ongeveer 71x144 mm groot. Met deze SlimeLine kaartje stans geeft een mooi rand van schelpen. De SlimeLine kaart stansen van Gummiapan maken achtergronden of randen voor een smalle A6-kaart, maar zijn ook heel leuk te gebruiken in een Journal.

Gebogen vierkant - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Gebogen vierkant - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 10,4/7,4 x 10,4/7,4 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.

Hart - Kaart-sjabloon - Josephiena`s Design

Hart - Kaart-sjabloon van Josephiena's Design. Dit sjabloon is 13/9 x 12/8 cm groot. Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knipppen.