Gesso - Mediums

Sorteren op

Finnabair Art Basics 3D Matte Gel (250ml)

Inhoud: 250 ml. Zwaar acryl medium. Te gebruiken: breng aan met een paletmes om textuur toe te voegen, verfraaiingen aan te brengen of dimensie aan uw projecten te geven. Archiefveilig. Niet giftig.
€ 15,00 incl. BTW € 7,50 incl. BTW

Finnabair Art Basics Heavy Gesso Black (250ml)

Inhoud: 250 ml Zwart, mat, basis acryl. Werkt goed als primer op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Snel te verwijderen. Werkt goed voor een verscheidenheid aan kleurproducten en zorgt voor een egale, niet-vergelende, kalkachtige achtergrond. Gesso is op waterbasis, maar blijvend en flexibel na droging. Kan worden gemengd met piment of acrylverf om een reeks aangepaste kleurondergronden te creëren. Aanbrengen met een verfkwast of paletmes. Niet giftig. Archiefveilig.
€ 11,00 incl. BTW € 5,50 incl. BTW

Finnabair Art Basics Heavy Gesso White (250ml)

Inhoud: 250 ml Wit, ondoorzichtig, mat, basis acryl. Werkt goed als primer op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Snel te verwijderen. Werkt goed voor een verscheidenheid aan kleurproducten en zorgt voor een egale, niet-vergelende, kalkachtige achtergrond. Gesso is op waterbasis, maar blijvend en flexibel na droging. Kan worden gemengd met piment of acrylverf om een reeks aangepaste kleurondergronden te creëren. Aanbrengen met een verfkwast of paletmes. Niet giftig. Archiefveilig.
€ 11,00 incl. BTW € 5,50 incl. BTW

Finnabair Art Basics Modelling Paste

Inhoud: 250 ml. Modeling paste. Wit, mat, acryl medium. Te gebruiken: aanbrengen met een paletmes, gebruiken om textuur, dimensie of als basis voor aangepaste verven en kleuren te creëren. Archiefveilig. Niet giftig.
€ 15,00 incl. BTW € 7,50 incl. BTW

Finnabair Art Basics Soft Matte Gel (250ml)

Inhoud: 250 ml. Transparant, flexibel, permanent, acrylmedium met een matte afwerking. Geweldig als collagelijm en medium voor overdrachtstechnieken. Greate-basis voor aangepaste gels en verven - mengt zich met pigmenten, inkt en acrylverf. Aanbrengen met een penseel. Op waterbasis. Archiefveilig. Niet giftig.
€ 15,00 incl. BTW € 7,50 incl. BTW