Vrouwelijke ridder met wit haar - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-026

Fabrikant: Josephiena`s
Beschikbaarheid: 1 op voorraad
Artikelnr.: DP-026
De "Woman in Armor" Diamondpainting set is een uitdagende en creatieve activiteit voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en fantasy. De set bevat een voorgedrukt canvas van 30 bij 40 cm met een ultra-gedetailleerde weergave van een mooie en krachtige vrouwelijke ridder met wit haar in ingewikkeld ontworpen harnassen. Het portret is adembenemend en biedt fotogenieke details die elke nuance en ronding van het pantser vastleggen. Door de kleine diamanten te plaatsen kunt u zelf een uniek kunstwerk creëren dat perfect past in elke kamer van uw huis.
€ 24,95 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  De introductie van het "Woman in Armor" portret is een unieke gelegenheid om een ultra-gedetailleerde afbeelding van een mooie en krachtige krijger te bezitten. De ontzagwekkende afbeelding toont een vrouw met lang, golvend wit haar, gesierd in ingewikkeld ontworpen harnassen die minutieus zijn weergegeven in verbluffende details.

  De fotogenieke details op het pantser zijn werkelijk adembenemend en leggen elke nuance en ronding levensecht vast. Het portret is perfect voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en fantasy.

  Met een afmeting van 30 bij 40 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.