CraftEmotions clearstamps A6 - Owls 1 Carla Creaties

Manufacturer: Craft Emotions
Availability: 1 in stock
SKU: 130501/1578
De CraftEmotions clearstamps A6 - Owls 1 van Carla Creaties is een set van 10 hoogwaardige clear-stempels met afmetingen die oplopen van ca. 13 x 7 mm tot 45 x 44 mm. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en perfect voor het maken van gedetailleerde en grappige afdrukken van dieren. Met hun transparante materiaal is het eenvoudig om te zien waar je stempelt en zo een perfect resultaat te behalen.
€ 7.75 incl tax
  • subtitles Full description

    Met de CraftEmotions clearstamps A6 - Owls 1 van Carla Creaties haal je een set van 10 unieke clear-stempels in huis. De stempels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een afmeting die oploopt van ca. 13 x 7 mm tot 45 x 44 mm. Dit maakt ze perfect voor het maken van gedetailleerde afdrukken van grappige dieren.

    De clear-stempels zijn gemakkelijk in gebruik. Je plaatst de stempel eenvoudig op een transparant acryl stempelblok om de gewenste afdruk te maken. Door het heldere materiaal van de stempels is het makkelijk om te zien waar je stempelt, zodat je altijd een perfect resultaat behaalt.

    Na het gebruik van de stempels is het reinigen ervan zeer eenvoudig. Gebruik hiervoor stempelreiniger of reinig de stempels met zeep en water. Dit zorgt ervoor dat je de stempels keer op keer opnieuw kunt gebruiken, zonder dat de kwaliteit van de afdruk vermindert.

    Met de CraftEmotions clearstamps A6 - Owls 1 van Carla Creaties haal je een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke set in huis, perfect voor het maken van gedetailleerde en grappige afdrukken.