CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Zeewier

Manufacturer: Craft Emotions
Availability: 3 in stock
SKU: 130501/5016
De CraftEmotions clearstamps set bevat drie stempels, waarvan de grootste ongeveer 55 x 19 mm tot 30 x 37 mm is. Deze set heeft als thema zee en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.
€ 3.50 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek nu de CraftEmotions clearstamps set met 3 verschillende stempels! Deze set bevat 3 prachtige stempels in verschillende maten, waarvan de grootste een afmeting heeft van ongeveer 55 x 19 mm tot 30 x 37mm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn perfect voor al uw creatieve projecten.

    Deze specifieke set heeft als thema zee en heeft een afmeting van 6x7cm. Dit zeewier zijn prachtig vormgegeven en zijn uitermate geschikt voor het maken van kaarten, scrapbook pagina's, bullet journals en nog veel meer.

    De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor u precies kunt zien waar u de stempel plaatst op uw project. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte positie te vinden en zo een professioneel resultaat te bereiken.

    Met de CraftEmotions clearstamps set kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste projecten maken. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van knutselen houdt. Bestel de set nu en ontdek zelf hoeveel plezier u kunt beleven aan deze geweldige stempels!

Customers who bought this item also bought

Stamperia Natural Rubber Stamp Cosmos Infinity Sun and Moon

Stamperia High Definition Stamp. Natural rubber stamps for decorations very defined, die-cut, modular, to be applied to stamp block. Durable, easy to clean. Ideal for scrapbooking! 14x18cm, 5 stamps. By Belinda Basson
€ 10.50 incl tax € 5.25 incl tax