CraftEmotions Mask stencil - Tekst Miauw ProFiciKat A6 (NL) Carla Creaties

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 3 op voorraad
Artikelnr.: 185070/0203
Ontdek artistieke mogelijkheden met het "Miauw ProFiciKat" A6 sjabloon van Carla Creaties. Dit flexibele kunststof stencil, ontworpen door Carla zelf, is perfect voor diverse projecten zoals mixed-media, gel press technieken en art journaling. Het veelzijdige ontwerp laat toe het sjabloon in zijn geheel te gebruiken of selectief voor unieke accenten. Combineer het met Carla's stempels voor optimale creativiteit. Maak prachtige effecten in jouw kunstprojecten en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.
€ 3,25 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  Sjabloon - "Miauw ProFiciKat" A6 door Carla Creaties

  Afmetingen: Ongeveer 2,5 x 7 cm, 4,5 x 9,5 cm, 2 x 3,5 cm en 5 x 3,5 cm

  Laat je creativiteit bloeien met het "Miauw ProFiciKat" sjabloon, ontworpen door de getalenteerde Carla Creaties. Dit veelzijdige sjabloon biedt eindeloze mogelijkheden voor kunstzinnige expressie en is perfect te combineren met Carla's bijpassende stempels.

  Vervaardigd uit flexibel kunststof, dient dit mask stencil/sjabloon als een onmisbaar hulpmiddel voor jouw artistieke avonturen. Geschikt voor gebruik met inkt, verf en meer, kan het in zijn geheel worden toegepast of selectief voor specifieke accenten. Ontdek de grenzeloze wereld van creativiteit en voeg prachtige effecten toe aan al je projecten.

  Of je nu bezig bent met mixed-media, gel press technieken, art journaling, of andere creatieve projecten, dit sjabloon biedt de perfecte basis voor het creëren van unieke en betekenisvolle kunstwerken. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van dit sjabloon en voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties.