stencil tag, Distress ink, Gummiapan-stansen, creatieve ambachtelijke decoratie, achtergrondtechnieken, scrapbooking, boekenlegger, cadeaulabel, Josephiena's Design, artistiek ontwerp

Tag: in de tuin

Deze prachtige tag combineert een stencil van Josephiena's Design met Gummiapan-stansen en Distress ink voor een boeiende achtergrond. Het basispapier heeft een gestanst muurfragment dat is ingekleurd met Distress ink, terwijl de vazen, poten en olijfboom zijn uitgesneden uit watercolor paper en eveneens zijn gekleurd met Distress ink. Met zorgvuldige aandacht voor detail en hoogwaardige materialen is deze tag een visueel aantrekkelijk en artistiek pronkstuk. Laat je creativiteit de vrije loop met deze veelzijdige tag!
 • subtitles product.description

  Deze tag is een prachtig exemplaar dat een indrukwekkende combinatie van stencils en Distress ink - Tea Dye gebruikt om een boeiende achtergrond te creëren. Het basispapier is bewerkt met een gestanst stukje muur, waardoor het lijkt alsof het pleisterwerk daar is afgebrokkeld. Dit unieke muurfragment is subtiel gekleurd met Distress ink. Daarnaast zijn de vazen, poten en olijfboom uitgesneden uit een ander stuk aquarelpapier en vervolgens ingekleurd met Distress ink.

  Voor de stansmotieven zijn uitsluitend Gummiapan-stansen gebruikt, die bekend staan om hun kwaliteit en precisie. De stansvormen zijn zorgvuldig geselecteerd om het ontwerp van de tag aan te vullen en een harmonieus geheel te creëren.

  De stencils barsten biedt een unieke textuur aan de achtergrond van de tag. De stencil is afkomstig van Josephiena's Design, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige ontwerpen en innovatieve stencils.

  De tag zelf is vakkundig vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. De zorgvuldige combinatie van de stansen, stencil en het kleurproces met Distress ink geeft de tag een prachtige uitstraling. Het resultaat is een visueel aantrekkelijk en artistiek stuk dat zeker de aandacht zal trekken.

 • view_list product.associatedproducts
  Crushed Olive
  Crushed Olive - Distress ink
  Tim Holtz® Mini Distress-inktkussen is een kleurstofinkt op waterbasis en zit in 1” x 1” inktpad. De Mini heeft een verhoogd viltkussen met inkt die reactief is met water en coördineert met het Distress-palet van producten. Elk stempelkussen is stapelbaar en lichtbestendig. Mini-inktkussens kunnen opnieuw worden geïnkt met bijpassende Distress Ink Re-inker. En worden verkocht in afzonderlijke verpakkingen. Met deze inkt kun je hele mooie achtergronden maken. Ook kun je stempelafdrukken inkleuren, door het stempel kussen op een stukje plastic te drukken blijft er een beetje inkt achter en kun je deze met een waterpenseel opnemen en de afdruk inkleuren. TIP: gebruik voor de afdruk een watervaste stempelinkt.
  Availability: 2 in stock
  SKU: TDP39914
  € 4.00 incl tax