handgemaakte tag, CraftEmotions stempels, Carla Creatief, schildpad, varken, eend, Derwent potloden, Josephiena, kunstwerk

Tag: Pig time

Ontdek een prachtige, met stempels van CraftEmotions gemaakte tag, ontworpen door Carla Creatief. Deze unieke tag bevat liefdevol ingekleurde stempelafdrukken van een schattige schildpad, varken en eend, met behulp van hoogwaardige Derwent potloden. Vervaardigd door de getalenteerde Josephiena, is deze tag een waar kunstwerk dat schoonheid en creativiteit toevoegt aan elke ambachtelijke project, scrapbookpagina of geschenkverpakking. Bestel vandaag nog dit tijdloze kunstwerk dat blijvend zal inspireren.
 • subtitles product.description

  Ontdek de prachtige label gecreëerd met de betoverende stempels van CraftEmotions, ontworpen door de getalenteerde Carla Creatief. Deze adembenemende tag zal ongetwijfeld indruk maken met zijn unieke en charmante ontwerp.

  Laat je betoveren door de liefdevol vervaardigde afbeeldingen van een schattige schildpad, een speels varken en een schattige eend. Deze lieve wezens brengen een gevoel van vreugde en blijdschap met zich mee, waardoor deze tag een blijvende favoriet wordt.

  De stempelafdrukken zijn zorgvuldig ingekleurd met behulp van de hoogwaardige Derwent potloden, waardoor ze tot leven komen met levendige kleuren en prachtige details. Elk detail is met uiterste precisie gekozen om de essentie van deze schattige dieren vast te leggen.

  Deze unieke tag is gemaakt door de getalenteerde Josephiena, een ware kunstenaar die haar passie en vaardigheden in dit prachtige stuk heeft gestoken. Haar vakmanschap straalt door in elk aspect van het ontwerp, waardoor deze tag een waar kunstwerk wordt dat elke ruimte zal verfraaien.

 • view_list Vergelijkbare producten
  off-white
  Label 2 - tag 8
  Artikelnr.: Tag8-002
  € 2,00 incl. BTW