CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Vlinders 1

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 4 op voorraad
Artikelnr.: 130501/5019
De CraftEmotions clearstamps set bevat twee stempels, waarvan de grootste ongeveer 25 x 20 / 50 x 50 mm is. Deze set heeft als thema voorjaar en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.
€ 3,50 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Ontdek nu de CraftEmotions clearstamps set met 2 verschillende stempels! Deze set bevat 2 prachtige stempels in verschillende maten, waarvan de grootste een afmeting heeft van ongeveer 25 x 20 / 50 x 50 mm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn perfect voor al uw creatieve projecten.

    Deze specifieke set heeft als thema voorjaar en heeft een afmeting van 6x7cm. De klaprozen zijn prachtig vormgegeven en zijn uitermate geschikt voor het maken van kaarten, scrapbook pagina's, bullet journals en nog veel meer.

    De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor u precies kunt zien waar u de stempel plaatst op uw project. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte positie te vinden en zo een professioneel resultaat te bereiken.

    Met de CraftEmotions clearstamps set kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste projecten maken. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van knutselen houdt. Bestel de set nu en ontdek zelf hoeveel plezier u kunt beleven aan deze geweldige stempels!