CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Stoere vent - Proost NL

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 3 op voorraad
Artikelnr.: 130501/5031
De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder stoere mannen kaarten, journnal en andere feestelijke gelegenheden. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.
€ 3,50 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  De CraftEmotions clearstamps zijn een fantastische toevoeging aan elke creatieve collectie en bieden urenlang plezier voor knutselliefhebbers. Deze set bevat 10 stempels, elk met een unieke afbeelding en een prachtige tekst om je projecten extra persoonlijkheid te geven.

  De grootste stempel in de set meet ongeveer 27 x 17 mm, terwijl de kleinste  stempel een indrukwekkende 6 x 6 mm meet. Hierdoor zijn de stempels geschikt voor diverse projecten, van kaarten tot scrapbookpagina's en meer.

  Met de "Stoere vent/proost NL" tekststempel in de set, deze set is perfect voor het maken van stoere mannen kaarten, journal en andere projecten om trend de stoere jongens.

  De stempels zijn gemaakt van hoogwaardig, doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren op uw projecten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en op te bergen, zodat u ze keer op keer opnieuw kunt gebruiken.

  Kortom, de CraftEmotions clearstamps set is een geweldige keuze voor elke creatieve persoon die op zoek is naar een hoogwaardige stempelset die zowel veelzijdig als gemakkelijk te gebruiken is.