CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Tekst Proost NL

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 3 op voorraad
Artikelnr.: 130501/5033
De CraftEmotions clearstamps set bevat zeven hoogwaardige stempels met afbeeldingen en teksten die geschikt zijn voor diverse projecten, waaronder verjaardagskaarten, Mannenkaart. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren. De set is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en biedt knutselliefhebbers urenlang plezier.
€ 3,50 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  De CraftEmotions clearstamps zijn een fantastische toevoeging aan elke creatieve collectie en bieden urenlang plezier voor knutselliefhebbers. Deze set bevat 4 stempels, elk met een unieke afbeelding en een prachtige tekst om je projecten extra persoonlijkheid te geven.

  De grootste stempel in de set meet ongeveer 58 x 28 mm, terwijl de kleinste  stempel een indrukwekkende 24 x 6 mm meet. Hierdoor zijn de stempels geschikt voor diverse projecten, van kaarten tot scrapbookpagina's en meer.

  Met de "Tekst Proost NL" tekststempel in de set, deze set is perfect voor het maken van verjaardagskaarten, Mannenkaart.

  De stempels zijn gemaakt van hoogwaardig, doorzichtig materiaal, waardoor het gemakkelijk is om te zien waar u de afdruk maakt en perfect te positioneren op uw projecten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en op te bergen, zodat u ze keer op keer opnieuw kunt gebruiken.

  Kortom, de CraftEmotions clearstamps set is een geweldige keuze voor elke creatieve persoon die op zoek is naar een hoogwaardige stempelset die zowel veelzijdig als gemakkelijk te gebruiken is.