CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Egel familie

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: 130501/5051
De CraftEmotions clearstamps set bevat zes stempels, waarvan de grootste ongeveer 42 x 42 mm tot 20 x 10 mm is. Deze set heeft als thema herfst en heeft een afmeting van 6x7cm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken en scrapbooking. Met deze stempelset kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.
€ 3,50 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Ontdek nu de CraftEmotions clearstamps set met 6 verschillende stempels! Deze set bevat 6 prachtige stempels in verschillende maten, waarvan de grootste een afmeting heeft van ongeveer 42 x 42 mm tot 20 x 10 mm. De stempels zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn perfect voor al uw creatieve projecten.

    Deze specifieke set heeft als thema herfst en heeft een afmeting van 6x7cm. De klaprozen zijn prachtig vormgegeven en zijn uitermate geschikt voor het maken van kaarten, scrapbook pagina's, bullet journals en nog veel meer.

    De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor u precies kunt zien waar u de stempel plaatst op uw project. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte positie te vinden en zo een professioneel resultaat te bereiken.

    Met de CraftEmotions clearstamps set kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste projecten maken. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van knutselen houdt. Bestel de set nu en ontdek zelf hoeveel plezier u kunt beleven aan deze geweldige stempels!

  • label Product tags
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Klimop - stempel - Gummiapan

Klimop is een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel is unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 75 x 73 mm. Deze stempels zijn heel leuk te gebruiken in een art jounal of al hoofd afbeelding op een kaartje.
€ 3,50 incl. BTW € 1,75 incl. BTW

Katoen - stempel - Gummiapan

Een stempel van Gummiapan. Deze rubberen stempel zijn unmounted en heeft een afmeting van ongeveer 45,5 x 88,5 mm. Deze stempel is heel leuk om te gebruiken op een kaartje of op een pagina in je art journal.
€ 3,50 incl. BTW € 1,75 incl. BTW

Bogart - Lavinia Stamps - LAV710

Deze stempel is ongeveer 5 cm x 2cm groot. Schoon, helder en gebruiksvriendelijk, ze zijn gemaakt van hoogwaardige transparante hars, klaar voor montage op doorzichtige acrylstempelblokken

Mini Branch - Lavinia Stamp - Lav511

Een miniatuursilhouetstempel van een bladloze tak. Een ideale stempel om toe te voegen aan een krans of in het struikgewas met enkele andere miniatuurbes- en bladstempels zoals Mini Berry en Mini Leaf 1. Stempelgrootte: 2 cm x 2 cm Schoon, helder en gebruiksvriendelijk, ze zijn gemaakt van hoogwaardige transparante hars, klaar voor montage op doorzichtige acrylstempelblokken