CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Achtergrond tekst design

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 5 op voorraad
Artikelnr.: 130501/5040
De CraftEmotions clearstamp bevat 1 achtergrondstempel, die ongeveer 55 x 60 mm groot is. Deze stempel heeft als thema versleten tekst. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig doorzichtig materiaal en zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten zoals kaarten maken, art journaling en scrapbooking. Met deze stempel kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en professionele resultaten bereiken. Het is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers.
€ 3,50 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Ontdek nu de CraftEmotions clearstamp, waarmee prachtig achtergronden gemaakt kunnen worden. Deze stempel is ongeveer 55 x 60 cm groot. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn perfect voor al uw creatieve projecten.

    Deze specifieke stempel heeft als thema versleten tekst. De achtergrond stempel is prachtig vormgegeven en zijn uitermate geschikt voor het maken van kaarten, scrapbook pagina's, art journals en nog veel meer.

    De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor u precies kunt zien waar u de stempel plaatst op uw project. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte positie te vinden en zo een professioneel resultaat te bereiken.

    Met de CraftEmotions clearstamps set kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste projecten maken. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van knutselen houdt. Bestel de set nu en ontdek zelf hoeveel plezier u kunt beleven aan deze geweldige stempels!