Zwaardvis - stans - Gummiapan - D230310

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 3 op voorraad
Artikelnr.: GPD230310
Ontdek de Gummiapan Zwaardvis, een essentieel gereedschap voor creatieve hobbyisten. Met een enkele stans van ongeveer 61x26,5 mm biedt deze veelzijdige stans eindeloze mogelijkheden om unieke ontwerpen te maken. Of je nu kaarten maakt, scrapbookpagina's versiert of andere decoratieve elementen creëert, de Gummiapan Zwaardvis zal je artistieke visie tot leven brengen. Met zijn hoogwaardige materialen en innovatief ontwerp, is dit product een must-have voor elke knutselliefhebber. Verbreed je creatieve horizon en laat je inspireren door de Gummiapan Zwaardvis.
€ 3,50 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    De Zwaardvis wordt geleverd als een enkele stans, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om unieke en verbluffende ontwerpen te creëren. Met zijn royale afmetingen van ongeveer 61x26,5 mm biedt deze stans een ruim canvas om je verbeelding de vrije loop te laten.

    Deze veelzijdige stans is perfect voor het maken van prachtige kaarten, scrapbookpagina's, decoratieve elementen en nog veel meer. Of je nu een ervaren knutselaar bent of net begint, de Zwaardvis van Gummiapan zal je inspireren en helpen om je creatieve visie tot leven te brengen.